GLA (GUIDED LEARNING APPROACH) & MODUL PENDIDIKAN ISLAM TKN 1-5

Berita baik untuk semua GURU dan PELAJAR Pendidikan Islam!! Kini anda tidak perlu lagi menyalin nota yang panjang serta merugikan masa anda. Anda hanya perlu menyalin point-point penting yang selaras mengikut skima peperiksaan serta mudah untuk membaca dan mengulangkaji serta mudah dirujuk ketika hendak menghadapi peperiksaan. Masa anda juga dapat dijimatkan serta pembelajaran dalam kelas juga lebih EFEKTIF dan BERKESAN disamping sukatan dapat dihabiskan dengan cepat. Anda juga tidak perlu menggunakan buku "LOG" yang tebal dan berat untuk menyalin nota. Dapatkan segera !!!

BUKU RUJUKAN NOTA BESTARI PENDIDIKAN ISLAM PMR & SPM

Dapatkan Buku Rujukan Nota Bestari Pendidikan Islam yang ditulis oleh Juru Latih-Juru Latih Utama Pendidikan Islam PPDKB. Ianya yang amat berguna untuk calon-calon Pendidikan Islam Tingkatan 1 hingga 5. Buku rujukan ini mengandungi nota-nota penting Pendidikan Islam PMR dan SPM serta sesuai dijadikan rujukan oleh para pelajar dan guru Sekolah Menengah. Isi kandungannya adalah merujuk 100% kepada buku Teks Pendidikan Islam KBSM Tingkatan 1 - 5. Harga AMAT MURAH sekali !!! Pastikan jangan terlepas buku ini.


UNTUK MAKLUMAT LANJUT TENTANG PAKEJ BUKU YANG DITAWARKAN.. SILA KLIK DISINI..

Monday, May 4, 2009

Widgets

Minggu Kempen Anti Dadah di SMK Zainab 1 2009

Minggu kempen anti dadah di Semenza berjalan dengan lancar bermula pada 3 Mei baru-baru ini. Kempen ini berlangsung selama seminggu. Antara aktiviti sepanjang kempen tersebut ialah demonstrasi anjing mengesan dadah, pameran, lawatan, dan lain-lain lagi. Murid diberi maklumat tentang keburukan dadah dan kewajipan menjauhinya. DADAH adalah MEMABUKKAN dan setiap yang memabukkan adalah KHAMAR (arak) dan KHAMAR adalah HARAM di sisi Allah SWT.

"JAUHI NAJIS DADAH KERANA IANYA ADALAH MUSUH AGAMA DAN NEGARA - HIDUP SEJAHTERA TANPA DADAH"
0 komentar: