GLA (GUIDED LEARNING APPROACH) & MODUL PENDIDIKAN ISLAM TKN 1-5

Berita baik untuk semua GURU dan PELAJAR Pendidikan Islam!! Kini anda tidak perlu lagi menyalin nota yang panjang serta merugikan masa anda. Anda hanya perlu menyalin point-point penting yang selaras mengikut skima peperiksaan serta mudah untuk membaca dan mengulangkaji serta mudah dirujuk ketika hendak menghadapi peperiksaan. Masa anda juga dapat dijimatkan serta pembelajaran dalam kelas juga lebih EFEKTIF dan BERKESAN disamping sukatan dapat dihabiskan dengan cepat. Anda juga tidak perlu menggunakan buku "LOG" yang tebal dan berat untuk menyalin nota. Dapatkan segera !!!

BUKU RUJUKAN NOTA BESTARI PENDIDIKAN ISLAM PMR & SPM

Dapatkan Buku Rujukan Nota Bestari Pendidikan Islam yang ditulis oleh Juru Latih-Juru Latih Utama Pendidikan Islam PPDKB. Ianya yang amat berguna untuk calon-calon Pendidikan Islam Tingkatan 1 hingga 5. Buku rujukan ini mengandungi nota-nota penting Pendidikan Islam PMR dan SPM serta sesuai dijadikan rujukan oleh para pelajar dan guru Sekolah Menengah. Isi kandungannya adalah merujuk 100% kepada buku Teks Pendidikan Islam KBSM Tingkatan 1 - 5. Harga AMAT MURAH sekali !!! Pastikan jangan terlepas buku ini.


UNTUK MAKLUMAT LANJUT TENTANG PAKEJ BUKU YANG DITAWARKAN.. SILA KLIK DISINI..

Saturday, July 11, 2009

Widgets

Persembahan Powerpoint puteri Tkn 5 SMK Zainab (1)






Tengoklah sendiri macam mana pelajar-pelajar ni bagi presentation.. Semuanya begitu teruja untuk menyampaikan presentation di hadapan rakan-rakan yang lain.. Tahniah atas keberanian pelajar-pelajar ku yang disayangi.Jangan bimbang sifu sentiasa bersama..Mudah2an presentation lain kali lebih berjaya lagi..InsyaAllah

5 komentar:

  1. Abiey juga teruja nak buat ngan anak buah abiey tapi....
    Bilik kena berebut ngan orang lain.. Nilah nasib abiey di sini..
    Nak guna dalam kelas. banyak barangnya hancur...

    ReplyDelete
  2. Itulah mehnah GPI..tapi kalu kita booking awal insyaalllah dapat.Bookinglah lebih awal daripada orang lain...Kalau tak pun satu lagi cara...beli LCD sendiri..pasang dalam kelas je, tak payah berebut2...lagi klas.Nt semua orang kelu tak terkata . LCD tu murah je sekarang ni..

    ReplyDelete
  3. Ustazah, kumpulan saya tak present lagihh ;((

    ReplyDelete
  4. Tu laa ..Ustazah dah kate.. Tengok kalau ada masa insyaallah kita cuba atur masa present tu ya..Dont worry..

    ReplyDelete
  5. hi! i like the designs. check out the source of the template.
    Thank you!
    More templates easy to download

    ReplyDelete