GLA (GUIDED LEARNING APPROACH) & MODUL PENDIDIKAN ISLAM TKN 1-5

Berita baik untuk semua GURU dan PELAJAR Pendidikan Islam!! Kini anda tidak perlu lagi menyalin nota yang panjang serta merugikan masa anda. Anda hanya perlu menyalin point-point penting yang selaras mengikut skima peperiksaan serta mudah untuk membaca dan mengulangkaji serta mudah dirujuk ketika hendak menghadapi peperiksaan. Masa anda juga dapat dijimatkan serta pembelajaran dalam kelas juga lebih EFEKTIF dan BERKESAN disamping sukatan dapat dihabiskan dengan cepat. Anda juga tidak perlu menggunakan buku "LOG" yang tebal dan berat untuk menyalin nota. Dapatkan segera !!!

BUKU RUJUKAN NOTA BESTARI PENDIDIKAN ISLAM PMR & SPM

Dapatkan Buku Rujukan Nota Bestari Pendidikan Islam yang ditulis oleh Juru Latih-Juru Latih Utama Pendidikan Islam PPDKB. Ianya yang amat berguna untuk calon-calon Pendidikan Islam Tingkatan 1 hingga 5. Buku rujukan ini mengandungi nota-nota penting Pendidikan Islam PMR dan SPM serta sesuai dijadikan rujukan oleh para pelajar dan guru Sekolah Menengah. Isi kandungannya adalah merujuk 100% kepada buku Teks Pendidikan Islam KBSM Tingkatan 1 - 5. Harga AMAT MURAH sekali !!! Pastikan jangan terlepas buku ini.


UNTUK MAKLUMAT LANJUT TENTANG PAKEJ BUKU YANG DITAWARKAN.. SILA KLIK DISINI..

Monday, July 5, 2010

Widgets

Alhamdulillah !! Syukur !!

Syukur kepada Allah swt kerana akhirnya terjawab juga persoalan yang bermain-main di kepala sejak bulan Mac lalu...title GC Pendidikan dah confirm berjaya diperolehi.... Sebelum ni tahniah bertalu-talu tapi tak dapat nak di terima 100% ucapan tahniah tu kerana masih tergantung-gantung lagi keputusannya sama ada betul berjaya atau tidak. Sekarang ni bolehlah...namun begitu title GC ni bukannya untuk di bangga2kan tetapi merupakan satu tanggungjawab yang terpikul di bahu yang semestinya dilaksana dengan penuh dedikasi dan bermotivasi. Walaubagaimana pun sebenarnya semua guru adalah GC namun tidak secara rasmi diisytiharkan sebagai GC....

Justeru dengan keputusan yang baru saja diperolehi kelmarin daripada JPN membenarkan segalanya.. dan inilah peluang yang tidak boleh dilepaskan dalam usaha untuk meningkatkan lagi mata pelajaran Pendidikan Islam di Malaysia. Semoga diri ini akan dipanjangkan umur dan sentiasa diberi kesihatan yang baik oleh Allah swt dalam meneruskan usaha ke arah memperkasakan lagi Pendidikan Islam......InsyaAllah..

Doa dan harapan agar lebih ramai lagi Guru Cemerlang Pendidikan Islam akan terpilih untuk terus menyumbangkan tenaga kepada anak bangsa di seluruh negara.....Amin.

Murid kita adalah tanggungjawab kita


Ke arah Memperkasakan Pendidikan Islam

5 komentar:

 1. Alahamdulilah...salam tahniah dari saya untuk akak....sememangnya akak berhak dapat dan saya tumpang gembira dari jauh akak dah dapat GC. Alf mabruk....GC DG48 kan....lantikan bila?

  ReplyDelete
 2. na,
  tahniahhh. tumpang gumbira dgn kejayaan ini.

  ReplyDelete
 3. Shukran... ya betul dg48 lantikan kalau tak silap May 2010 . Baru lega rasanya bila dah betul2 confirm..kalau tak jadi serba salah. Walaubagaimanapun surat tak terima lagi ustaz..

  ReplyDelete
 4. Za,
  Terima kasih... besar tanggungjawab tu..

  ReplyDelete
 5. TAHNIAH Ustazah...tumpang bangga & gembira...dok teringat2 uztazah ajar saya lebih kurang 14 thn lepas..

  ~Razifah~

  ReplyDelete