GLA (GUIDED LEARNING APPROACH) & MODUL PENDIDIKAN ISLAM TKN 1-5

Berita baik untuk semua GURU dan PELAJAR Pendidikan Islam!! Kini anda tidak perlu lagi menyalin nota yang panjang serta merugikan masa anda. Anda hanya perlu menyalin point-point penting yang selaras mengikut skima peperiksaan serta mudah untuk membaca dan mengulangkaji serta mudah dirujuk ketika hendak menghadapi peperiksaan. Masa anda juga dapat dijimatkan serta pembelajaran dalam kelas juga lebih EFEKTIF dan BERKESAN disamping sukatan dapat dihabiskan dengan cepat. Anda juga tidak perlu menggunakan buku "LOG" yang tebal dan berat untuk menyalin nota. Dapatkan segera !!!

BUKU RUJUKAN NOTA BESTARI PENDIDIKAN ISLAM PMR & SPM

Dapatkan Buku Rujukan Nota Bestari Pendidikan Islam yang ditulis oleh Juru Latih-Juru Latih Utama Pendidikan Islam PPDKB. Ianya yang amat berguna untuk calon-calon Pendidikan Islam Tingkatan 1 hingga 5. Buku rujukan ini mengandungi nota-nota penting Pendidikan Islam PMR dan SPM serta sesuai dijadikan rujukan oleh para pelajar dan guru Sekolah Menengah. Isi kandungannya adalah merujuk 100% kepada buku Teks Pendidikan Islam KBSM Tingkatan 1 - 5. Harga AMAT MURAH sekali !!! Pastikan jangan terlepas buku ini.


UNTUK MAKLUMAT LANJUT TENTANG PAKEJ BUKU YANG DITAWARKAN.. SILA KLIK DISINI..

Thursday, May 28, 2009

Widgets

DETIK MANIS BERSAMA ANAK MURID


Saat paling manis menjadi guru ialah ketika budak-budak bawah jagaan kita ni mem'bodek' markah. Masa ni rayuan dan pujukan bertalu-talu sampai tak larat nak dengar.. Ada yang suruh baiki jawapanlah, ada yang suruh tambah markahlah, ada yang suruh murahkan markahlah dan macam-macam lagi...tapi ingat ustazah tak makan bodek tau.. yang betul tetap betul ..yang salah tetap salah..
Itulah masa buat revision tak nak bersungguh-sungguh tapi masa merayu tu begitu bersungguh-sungguh sekali..sampai sumpah-sumpah yang depa dah baca tapi peliknya yang dibaca tak keluar dan yang tak baca pulak keluar..Itulah maknanya study last minute..Oghe Kelate kate: 'Hero tak gaduh....'

1 komentar:

  1. Bila baca post ni..teringat la pulak zaman dulu-dulu..dh dkt 15 thn berlalu..saya masih simpan lg buku n cenderahati yg dpat masa dapt markah tertinggi (lupa exam apa)sempat la kumpul 2 hadiah dr ustazah...PAI je pun nk dapt hadiah..hehehe..Ustazah maintain lg..saya dh tua..hehe

    Razifah

    ReplyDelete