GLA (GUIDED LEARNING APPROACH) & MODUL PENDIDIKAN ISLAM TKN 1-5

Berita baik untuk semua GURU dan PELAJAR Pendidikan Islam!! Kini anda tidak perlu lagi menyalin nota yang panjang serta merugikan masa anda. Anda hanya perlu menyalin point-point penting yang selaras mengikut skima peperiksaan serta mudah untuk membaca dan mengulangkaji serta mudah dirujuk ketika hendak menghadapi peperiksaan. Masa anda juga dapat dijimatkan serta pembelajaran dalam kelas juga lebih EFEKTIF dan BERKESAN disamping sukatan dapat dihabiskan dengan cepat. Anda juga tidak perlu menggunakan buku "LOG" yang tebal dan berat untuk menyalin nota. Dapatkan segera !!!

BUKU RUJUKAN NOTA BESTARI PENDIDIKAN ISLAM PMR & SPM

Dapatkan Buku Rujukan Nota Bestari Pendidikan Islam yang ditulis oleh Juru Latih-Juru Latih Utama Pendidikan Islam PPDKB. Ianya yang amat berguna untuk calon-calon Pendidikan Islam Tingkatan 1 hingga 5. Buku rujukan ini mengandungi nota-nota penting Pendidikan Islam PMR dan SPM serta sesuai dijadikan rujukan oleh para pelajar dan guru Sekolah Menengah. Isi kandungannya adalah merujuk 100% kepada buku Teks Pendidikan Islam KBSM Tingkatan 1 - 5. Harga AMAT MURAH sekali !!! Pastikan jangan terlepas buku ini.


UNTUK MAKLUMAT LANJUT TENTANG PAKEJ BUKU YANG DITAWARKAN.. SILA KLIK DISINI..

Wednesday, May 27, 2009

Widgets

Esok hari akhir persekolahan tengah tahun 2009

Baru saja happy nak bercuti tiba-tiba muncul 2 program besar yang terpaksa dilaksanakan di SMK Zainab (1) pada minggu pertama lepas cuti ni . Mau tak mau kena jayakanlah jugak. Dah kita nak jadi orang yang berjaya ...macam tu lah.. Antara program menariknya ialah Perkhemahan Perdana yang akan diselitkan dengan Demonstrasi Haji, Pemantapan Solat dan Pengurusan Jenazah. Program-program tu tak rugi kalau dilaksanakan bahkan dapat pahala pula. Insyaallah kita akan jemput fasi luar untuk membantu..so just mantau je lah..
Yang best satu lagi ialah Pasaria Perdana .. Lagi best nya ialah kita dilantik jadi AJK Jualan kupon.. Hai..yang ni lah yang alahan sedikit rasanya.. macam manalah nak menjayakannya.. Rasanya kena tebalkan muka pergi melawat sahabat2 GPI di sekolah2 seluruh KB sambil paksa depa beli kupon.. Barang-barang jualan semuanya special..pendek kata tak rugi kalau datang beramai-ramai sambil kenal Zainab yang sentiasa mengungguli kilauan zaman.. And to the Lady of Zainab's Skool tu ..masa ni bolehlah datang jenguk sekolah lama anda yang tercinta ni..
Perkhemahan Perdana : 17-19 Jun
Pasar Ria Perdana : 25 Jun (Khamis)
(tertakluk kepada perubahan)

2 komentar:

  1. Terpaksa jual kupon, alahaiiii .... pegang 10, yang terjual hanya satu ... lagi 3 guna sendiri ...hahaha

    ReplyDelete
  2. emm..nasib badanla.. tu pun x masuk lagi kupon wajib untuk cikgu RM 100 seorang..shopping sakanla cikgu dan cikgi kali ni..

    ReplyDelete