GLA (GUIDED LEARNING APPROACH) & MODUL PENDIDIKAN ISLAM TKN 1-5

Berita baik untuk semua GURU dan PELAJAR Pendidikan Islam!! Kini anda tidak perlu lagi menyalin nota yang panjang serta merugikan masa anda. Anda hanya perlu menyalin point-point penting yang selaras mengikut skima peperiksaan serta mudah untuk membaca dan mengulangkaji serta mudah dirujuk ketika hendak menghadapi peperiksaan. Masa anda juga dapat dijimatkan serta pembelajaran dalam kelas juga lebih EFEKTIF dan BERKESAN disamping sukatan dapat dihabiskan dengan cepat. Anda juga tidak perlu menggunakan buku "LOG" yang tebal dan berat untuk menyalin nota. Dapatkan segera !!!

BUKU RUJUKAN NOTA BESTARI PENDIDIKAN ISLAM PMR & SPM

Dapatkan Buku Rujukan Nota Bestari Pendidikan Islam yang ditulis oleh Juru Latih-Juru Latih Utama Pendidikan Islam PPDKB. Ianya yang amat berguna untuk calon-calon Pendidikan Islam Tingkatan 1 hingga 5. Buku rujukan ini mengandungi nota-nota penting Pendidikan Islam PMR dan SPM serta sesuai dijadikan rujukan oleh para pelajar dan guru Sekolah Menengah. Isi kandungannya adalah merujuk 100% kepada buku Teks Pendidikan Islam KBSM Tingkatan 1 - 5. Harga AMAT MURAH sekali !!! Pastikan jangan terlepas buku ini.


UNTUK MAKLUMAT LANJUT TENTANG PAKEJ BUKU YANG DITAWARKAN.. SILA KLIK DISINI..

Wednesday, May 16, 2012

Widgets

Buku Latih Tubi Berfokus Pendidikan Islam PMR/SPM dan Tasawwur Islam akan berada di pasaran pertengahan Jun nanti !!

Buku Soalan Latih Tubi berfokus yang bakal menemui guru dan pelajar...

Sesiapa yang berminat boleh contact saya atau terus sms nama, alamat dan buku yang dikehendaki. Bayaran boleh melalui LO atau CASH.


3 komentar:

  1. salam, saya nak bertanya adakah buku latih tubi berfokus Pend Islam ting 3 dan 5 ada dijual di Kuala Lumpur, jika ya apa penerbit dan di kedai mana boleh dapat? terima kasih

    ReplyDelete
  2. wslm..maaf lambar respon...buku2 ni tiada di pasaran..hanya dalam edaran JLU PPD Kota Bharu saja..apa tempahan boleh sms pada saya sendiri. Tq.

    ReplyDelete
  3. salam...ustazah..buku ni kena beli pakej ke? boleh tak kalo beli 1 je...maksudnya 1 buah utk 1 tajuk la...tq

    ReplyDelete