GLA (GUIDED LEARNING APPROACH) & MODUL PENDIDIKAN ISLAM TKN 1-5

Berita baik untuk semua GURU dan PELAJAR Pendidikan Islam!! Kini anda tidak perlu lagi menyalin nota yang panjang serta merugikan masa anda. Anda hanya perlu menyalin point-point penting yang selaras mengikut skima peperiksaan serta mudah untuk membaca dan mengulangkaji serta mudah dirujuk ketika hendak menghadapi peperiksaan. Masa anda juga dapat dijimatkan serta pembelajaran dalam kelas juga lebih EFEKTIF dan BERKESAN disamping sukatan dapat dihabiskan dengan cepat. Anda juga tidak perlu menggunakan buku "LOG" yang tebal dan berat untuk menyalin nota. Dapatkan segera !!!

BUKU RUJUKAN NOTA BESTARI PENDIDIKAN ISLAM PMR & SPM

Dapatkan Buku Rujukan Nota Bestari Pendidikan Islam yang ditulis oleh Juru Latih-Juru Latih Utama Pendidikan Islam PPDKB. Ianya yang amat berguna untuk calon-calon Pendidikan Islam Tingkatan 1 hingga 5. Buku rujukan ini mengandungi nota-nota penting Pendidikan Islam PMR dan SPM serta sesuai dijadikan rujukan oleh para pelajar dan guru Sekolah Menengah. Isi kandungannya adalah merujuk 100% kepada buku Teks Pendidikan Islam KBSM Tingkatan 1 - 5. Harga AMAT MURAH sekali !!! Pastikan jangan terlepas buku ini.


UNTUK MAKLUMAT LANJUT TENTANG PAKEJ BUKU YANG DITAWARKAN.. SILA KLIK DISINI..

Sunday, June 14, 2009

Risalah Doa untuk Kecemerlangan Pelajar

Insyaallah tak lama lagi akan terbit sebuah buku kecil untuk semua pelajar iaitu Risalah Doa Kecemerlangan Untuk Panduan Pelajar. Buku ini mengandungi doa-doa ke arah kecemerlangan yang boleh dijadikan panduan pelajar disamping tazkirah pilihan dan doa-doa pilihan yang sesuai untuk pelajar.

Buku ini diterbitkan bertujuan untuk membimbing pelajar ke arah kecemerlangan yang hakiki iaitu kejayaan yang diredhai dan diberkati Allah . Buku ini menggalakkan pelajar supaya sentiasa memanjatkan doa dan solat hajat kepada Allah selain daripada berusaha belajar, ulangkaji dan membuat latih tubi kendiri untuk berjaya dalam peperiksaan.Buku ini juga memberi motivasi kepada pelajar untuk menjadi pelajar yang cemerlang disamping bacaan wirid dan doa untuk kemudahan amalan seharian.

Insyaallah buku ini akan membantu pelajar mencapai kecemerlangan dan kejayaan yang hakiki dan diredhai Allah dunia dan akhirat..
Kepada sesiapa yang berminat untuk memiliki buku ini bolehlah contact 0199861383 atau sms.