GLA (GUIDED LEARNING APPROACH) & MODUL PENDIDIKAN ISLAM TKN 1-5

Berita baik untuk semua GURU dan PELAJAR Pendidikan Islam!! Kini anda tidak perlu lagi menyalin nota yang panjang serta merugikan masa anda. Anda hanya perlu menyalin point-point penting yang selaras mengikut skima peperiksaan serta mudah untuk membaca dan mengulangkaji serta mudah dirujuk ketika hendak menghadapi peperiksaan. Masa anda juga dapat dijimatkan serta pembelajaran dalam kelas juga lebih EFEKTIF dan BERKESAN disamping sukatan dapat dihabiskan dengan cepat. Anda juga tidak perlu menggunakan buku "LOG" yang tebal dan berat untuk menyalin nota. Dapatkan segera !!!

BUKU RUJUKAN NOTA BESTARI PENDIDIKAN ISLAM PMR & SPM

Dapatkan Buku Rujukan Nota Bestari Pendidikan Islam yang ditulis oleh Juru Latih-Juru Latih Utama Pendidikan Islam PPDKB. Ianya yang amat berguna untuk calon-calon Pendidikan Islam Tingkatan 1 hingga 5. Buku rujukan ini mengandungi nota-nota penting Pendidikan Islam PMR dan SPM serta sesuai dijadikan rujukan oleh para pelajar dan guru Sekolah Menengah. Isi kandungannya adalah merujuk 100% kepada buku Teks Pendidikan Islam KBSM Tingkatan 1 - 5. Harga AMAT MURAH sekali !!! Pastikan jangan terlepas buku ini.


UNTUK MAKLUMAT LANJUT TENTANG PAKEJ BUKU YANG DITAWARKAN.. SILA KLIK DISINI..

Tuesday, October 6, 2009

Sabar Menunggu Keputusan ....

Alhamdulillah ..pemantauan GC di Kota Bharu dah pun selesai (berakhir minggu ini). Ada la 4 orang JLU Pendidikan Islam PPDKB yang terlibat di mantau baru-baru ini. Berdebar jugak di buatnya. Berbagai-bagai soalan mencabar dikemukakan. Ada yang dapat jawab dan ada juga yang tak dapat. kalau tak dapat jawab malu la kepada nazir tu...Disamping soalan yang mencabar tu, nazir juga nak tengok apa keistimewaan kita berbanding dengan GPI yang lain.. Kalau yang ni, GPI kena buat satu benda yang berbeza dengan GPi lain seperti buat modul ke, atau buat kajian tindakan ke, atau buat apa-apa aja yang ada kelainan..

Walaubagaimanapun semuanya telah berlalu. Dan kabarnya keputusan GC akan diberitahu dalam masa terdekat. Terserahlah kepada Allah yang menentukan. Kalaulah semuanya dapat..kan best.. Dapatlah pakat-pakat memartabatkan lagi mata pelajaran Pendidikan Islam supaya ianya menjadi satu mata pelajaran yang disukai ramai dan di beri perhatian di seluruh Malaysia..InsyaAllah.