GLA (GUIDED LEARNING APPROACH) & MODUL PENDIDIKAN ISLAM TKN 1-5

Berita baik untuk semua GURU dan PELAJAR Pendidikan Islam!! Kini anda tidak perlu lagi menyalin nota yang panjang serta merugikan masa anda. Anda hanya perlu menyalin point-point penting yang selaras mengikut skima peperiksaan serta mudah untuk membaca dan mengulangkaji serta mudah dirujuk ketika hendak menghadapi peperiksaan. Masa anda juga dapat dijimatkan serta pembelajaran dalam kelas juga lebih EFEKTIF dan BERKESAN disamping sukatan dapat dihabiskan dengan cepat. Anda juga tidak perlu menggunakan buku "LOG" yang tebal dan berat untuk menyalin nota. Dapatkan segera !!!

BUKU RUJUKAN NOTA BESTARI PENDIDIKAN ISLAM PMR & SPM

Dapatkan Buku Rujukan Nota Bestari Pendidikan Islam yang ditulis oleh Juru Latih-Juru Latih Utama Pendidikan Islam PPDKB. Ianya yang amat berguna untuk calon-calon Pendidikan Islam Tingkatan 1 hingga 5. Buku rujukan ini mengandungi nota-nota penting Pendidikan Islam PMR dan SPM serta sesuai dijadikan rujukan oleh para pelajar dan guru Sekolah Menengah. Isi kandungannya adalah merujuk 100% kepada buku Teks Pendidikan Islam KBSM Tingkatan 1 - 5. Harga AMAT MURAH sekali !!! Pastikan jangan terlepas buku ini.


UNTUK MAKLUMAT LANJUT TENTANG PAKEJ BUKU YANG DITAWARKAN.. SILA KLIK DISINI..

Tuesday, October 18, 2011

Buku Nota Pendidikan Islam PMR Edisi Baru!!

                   NOTA BESTARI PENDIDIKAN ISLAM PMR - HARGA RM10 SEBUAH

Syukur kepada Allah SWT kerana dengan limpah Inayah dan RahmatNya , buku Pendidikan Islam PMR Edisi Terbaru akan menemui pelanggan2nya dalam masa 3 minggu lagi..insyaallah...
Buku yang telah dibuat penambahbaikan isi dan persembahannya supaya dapat memenuhi citarasa guru2 dan para pelajar terutamanya yang bakal menempuhi peperiksaan Pendidikan Islam PMR tahun 2012 dan seterusnya..
Harapan panel penulis agar buku ini akan dapat membantu pelajar membuat rujukan, mengulangkaji dan menghafaz dengan lebih mudah dan seterusnya mencapai kecemerlangan A dalam mata pelajaran Pendidikan Islam PMR ....Insyaallah.