GLA (GUIDED LEARNING APPROACH) & MODUL PENDIDIKAN ISLAM TKN 1-5

Berita baik untuk semua GURU dan PELAJAR Pendidikan Islam!! Kini anda tidak perlu lagi menyalin nota yang panjang serta merugikan masa anda. Anda hanya perlu menyalin point-point penting yang selaras mengikut skima peperiksaan serta mudah untuk membaca dan mengulangkaji serta mudah dirujuk ketika hendak menghadapi peperiksaan. Masa anda juga dapat dijimatkan serta pembelajaran dalam kelas juga lebih EFEKTIF dan BERKESAN disamping sukatan dapat dihabiskan dengan cepat. Anda juga tidak perlu menggunakan buku "LOG" yang tebal dan berat untuk menyalin nota. Dapatkan segera !!!

BUKU RUJUKAN NOTA BESTARI PENDIDIKAN ISLAM PMR & SPM

Dapatkan Buku Rujukan Nota Bestari Pendidikan Islam yang ditulis oleh Juru Latih-Juru Latih Utama Pendidikan Islam PPDKB. Ianya yang amat berguna untuk calon-calon Pendidikan Islam Tingkatan 1 hingga 5. Buku rujukan ini mengandungi nota-nota penting Pendidikan Islam PMR dan SPM serta sesuai dijadikan rujukan oleh para pelajar dan guru Sekolah Menengah. Isi kandungannya adalah merujuk 100% kepada buku Teks Pendidikan Islam KBSM Tingkatan 1 - 5. Harga AMAT MURAH sekali !!! Pastikan jangan terlepas buku ini.


UNTUK MAKLUMAT LANJUT TENTANG PAKEJ BUKU YANG DITAWARKAN.. SILA KLIK DISINI..

Wednesday, June 10, 2015

BUKU MODUL (NOTA TERANCANG) TASAWWUR ISLAM TINGKATAN 4 & 5 DAAN MODUL JAWI EDISI BARU

Alhamdulillah....syukur sekali lagi kepada Allah swt kerana dengan limpah kurniaNya pihak kami dpt mengeluarkan GLA dan Modul Tasawwur Islam Tkn 4 dn 5 (nota terancang) yang sebelum ini menjadi permintaan ramai seluruh negara..

Buku ini insyaallah dapat memudahkan pelajar2 menulis nota dan membuat latih tubi dengan sendiri kerana ianya lengkap dengan peraturan pemarkahan.

Harga setiap satu buku:
1. GLA dn Modul Tswr Islam Tkn 4 ... RM10 (SM) dan RM12 (SS) beserta pos.
2. GLA dn Modul Tswr Islam Tkn 5.....RM 10 (SM) dan RM12 (SS) beserta pos.
3. Modul Jawi PT3 dan SPM  .............RM 4.00 (SM) dan RM5.00 (SS) + pos

Kepada sesiapa yang berminat boleh lah hubungi saya terus melalui wasap 0139861383.
Semoga buku2 ini dapat membantu calon2 Pendidikan Islam dn Tasawwur Islam SPM utk skor A+ dalam peperiksaan sebenar...Insyaallah.

BUKU LATIH TUBI NADI CEMERLANG PENDIDIKAN ISLAM PT3 TERBARU AKAN MENEMUI ANDA TAK LAMA LAGI..

Alhamdulillah .... buku latih tubi NADI CEMERLANG PENDIDIKAN ISLAM PT3 dah hampir siap....tunggu edit sikit je lagi serta urus cetak ..... insyaallah bakal siap dlm masa sebulan je lagi.....

Semoga buku ini dpt membantu anak2 calon2 Pendidikan Islam PT3 utk memaherkan diri dalam menjawab soalan KBAT serta soalan2 pengetahuan dan kefahaman yang lain.

Kepada yg berminat boleh sms nama dn alamat serta bilangan buku ke 0139861383.
Harga RM5.00 (SM) dn RM6.00 (SS) termasuk pos...kecuali pos laju.