GLA (GUIDED LEARNING APPROACH) & MODUL PENDIDIKAN ISLAM TKN 1-5

Berita baik untuk semua GURU dan PELAJAR Pendidikan Islam!! Kini anda tidak perlu lagi menyalin nota yang panjang serta merugikan masa anda. Anda hanya perlu menyalin point-point penting yang selaras mengikut skima peperiksaan serta mudah untuk membaca dan mengulangkaji serta mudah dirujuk ketika hendak menghadapi peperiksaan. Masa anda juga dapat dijimatkan serta pembelajaran dalam kelas juga lebih EFEKTIF dan BERKESAN disamping sukatan dapat dihabiskan dengan cepat. Anda juga tidak perlu menggunakan buku "LOG" yang tebal dan berat untuk menyalin nota. Dapatkan segera !!!

BUKU RUJUKAN NOTA BESTARI PENDIDIKAN ISLAM PMR & SPM

Dapatkan Buku Rujukan Nota Bestari Pendidikan Islam yang ditulis oleh Juru Latih-Juru Latih Utama Pendidikan Islam PPDKB. Ianya yang amat berguna untuk calon-calon Pendidikan Islam Tingkatan 1 hingga 5. Buku rujukan ini mengandungi nota-nota penting Pendidikan Islam PMR dan SPM serta sesuai dijadikan rujukan oleh para pelajar dan guru Sekolah Menengah. Isi kandungannya adalah merujuk 100% kepada buku Teks Pendidikan Islam KBSM Tingkatan 1 - 5. Harga AMAT MURAH sekali !!! Pastikan jangan terlepas buku ini.


UNTUK MAKLUMAT LANJUT TENTANG PAKEJ BUKU YANG DITAWARKAN.. SILA KLIK DISINI..

Wednesday, March 23, 2011

Alhamdulillah keputusan Pendidikan Islam di SMKZ1 semakin meningkat - satu kepuasan !!

Syukur kepada Allah SWT kerana keputusan Pendidikan Islam di SMK Zainab 1 semakin meningkat setahun ke setahun..Tahun ini keputusan mencatatkan 94% kececemerlangan A , 5 orang B dan seorang dapat C. Berbanding tahun lepas 89% kecemerlangan A. 

Untuk pengetahuan para pengunjung blog, semua pelajar di SMK Zainab 1 menggunakan modul2 dalam blog ini dan juga nota serta buku2 latih tubi yang disusun oleh para Juru Latih Utama Pendidikan Islam PPD Kota Bharu..Saya merasakan bahawa modul2 dan buku2 latih tubi ini juga memberi sumbangan atas kejayaan cemerlang pelajar2 disamping sumbangan guru, para pentadbir, ibu bapa dan juga usaha tersendiri pelajar serta anugerah daripada Allah SWT. Alhamdulillah. Kejayaan pelajar merupakan kepuasan hati kami !!

Mudah2an tahun depan keputusan Pendidikan Islam SPM SMK Zainab 1 semakin cemerlang dan gemilang - Insyaallah.