GLA (GUIDED LEARNING APPROACH) & MODUL PENDIDIKAN ISLAM TKN 1-5

Berita baik untuk semua GURU dan PELAJAR Pendidikan Islam!! Kini anda tidak perlu lagi menyalin nota yang panjang serta merugikan masa anda. Anda hanya perlu menyalin point-point penting yang selaras mengikut skima peperiksaan serta mudah untuk membaca dan mengulangkaji serta mudah dirujuk ketika hendak menghadapi peperiksaan. Masa anda juga dapat dijimatkan serta pembelajaran dalam kelas juga lebih EFEKTIF dan BERKESAN disamping sukatan dapat dihabiskan dengan cepat. Anda juga tidak perlu menggunakan buku "LOG" yang tebal dan berat untuk menyalin nota. Dapatkan segera !!!

BUKU RUJUKAN NOTA BESTARI PENDIDIKAN ISLAM PMR & SPM

Dapatkan Buku Rujukan Nota Bestari Pendidikan Islam yang ditulis oleh Juru Latih-Juru Latih Utama Pendidikan Islam PPDKB. Ianya yang amat berguna untuk calon-calon Pendidikan Islam Tingkatan 1 hingga 5. Buku rujukan ini mengandungi nota-nota penting Pendidikan Islam PMR dan SPM serta sesuai dijadikan rujukan oleh para pelajar dan guru Sekolah Menengah. Isi kandungannya adalah merujuk 100% kepada buku Teks Pendidikan Islam KBSM Tingkatan 1 - 5. Harga AMAT MURAH sekali !!! Pastikan jangan terlepas buku ini.


UNTUK MAKLUMAT LANJUT TENTANG PAKEJ BUKU YANG DITAWARKAN.. SILA KLIK DISINI..

Thursday, August 27, 2009

Salam Ramadan Al Mubarak !!!

Sudah hampir seminggu kita berpuasa. Terasa begitu sekejap sahaja berlalunya seminggu. Cuti sekolah pun hampir menuju ke penghujungnya dan rasanya masih belum terlewat untuk mengucapkan Salam Ramadan Al Mubarak kepada semua pengunjung PAI BEST. blogspot. Moga Ramadan yang kita lalui tahun ini akan mendapat keberkatan dan rahmat daripada Allah swt. Insyaallah. Hiasilah Ramadan tahun ini semaksima mungkin dengan ibadat-ibadat sunat disamping memantapkan ibadat-ibadat wajib.Rebutlah pahala yang berganda-ganda di bulan ini.

Kepada Guru Pendidikan Islam yang nak soalan PRA Pendidikan Islam PMR dan SPM , sila sms kepada NIK ZULINA - 0199861383 . Insyaallah hantaran percuma akan diuruskan kepada sesiapa yang sms dengan nama dan alamat sekolah yang lengkap (KHUSUS UNTUK GPI SAHAJA). Cepat sebelum terlambat. Tarikh tutup sms ialah pada 23 Ramadan 1430H. Permohonan selepas bulan Ramadan tidak akan dilayan...