GLA (GUIDED LEARNING APPROACH) & MODUL PENDIDIKAN ISLAM TKN 1-5

Berita baik untuk semua GURU dan PELAJAR Pendidikan Islam!! Kini anda tidak perlu lagi menyalin nota yang panjang serta merugikan masa anda. Anda hanya perlu menyalin point-point penting yang selaras mengikut skima peperiksaan serta mudah untuk membaca dan mengulangkaji serta mudah dirujuk ketika hendak menghadapi peperiksaan. Masa anda juga dapat dijimatkan serta pembelajaran dalam kelas juga lebih EFEKTIF dan BERKESAN disamping sukatan dapat dihabiskan dengan cepat. Anda juga tidak perlu menggunakan buku "LOG" yang tebal dan berat untuk menyalin nota. Dapatkan segera !!!

BUKU RUJUKAN NOTA BESTARI PENDIDIKAN ISLAM PMR & SPM

Dapatkan Buku Rujukan Nota Bestari Pendidikan Islam yang ditulis oleh Juru Latih-Juru Latih Utama Pendidikan Islam PPDKB. Ianya yang amat berguna untuk calon-calon Pendidikan Islam Tingkatan 1 hingga 5. Buku rujukan ini mengandungi nota-nota penting Pendidikan Islam PMR dan SPM serta sesuai dijadikan rujukan oleh para pelajar dan guru Sekolah Menengah. Isi kandungannya adalah merujuk 100% kepada buku Teks Pendidikan Islam KBSM Tingkatan 1 - 5. Harga AMAT MURAH sekali !!! Pastikan jangan terlepas buku ini.


UNTUK MAKLUMAT LANJUT TENTANG PAKEJ BUKU YANG DITAWARKAN.. SILA KLIK DISINI..

Monday, November 21, 2011

Alhamdulillah !!! Syukur ...

Alhamdulillah !! Syukur kepada Allah SWT kerana hasil usaha dan pengembelingan tenaga Jurulatih Utama Pendidikan Islam PPDKB dalam menghasilkan soalan2 latihtubi dan soalan2 ramalan sepanjang tahun 2011 akhirnya berhasil jua...

Hasilnya dapat dilihat daripada soalan2 yang keluar dalam peperiksaan Pendidikan Islam SPM pada hari ini (21 November) menunjukkan hampir 80% daripadanya adalah soalan yang telah digubal oleh Jurulatih2 Utama Pendidikan Islam PPDKB dalam BUKU LATIH TUBI BESTARI PENDIDIKAN ISLAM FOKUS 2011 dan SOALAN PRA PENDIDIKAN SPM 2011.

Ini membuktikan bahawa usaha dan kerjasama padu JLU Pendidikan Islam PPDKB tidak sia2. Insyaallah tahun depan kami akan meneruskan lagi usaha menganalisa soalan2 tahun lepas dan seterusnya membina soalan2 yang dirasakan bakal keluar pada tahun 2012 nanti. Semoga usaha yang tidak seberapa ini akan diberi Inayah oleh Allah SWT dan terus membuahkan hasil yang dapat membantu pelajar2 lebih cemerlang dalam mata pelajaran Pendidikan Islam SPM di tahun2 yang akan datang.