GLA (GUIDED LEARNING APPROACH) & MODUL PENDIDIKAN ISLAM TKN 1-5

Berita baik untuk semua GURU dan PELAJAR Pendidikan Islam!! Kini anda tidak perlu lagi menyalin nota yang panjang serta merugikan masa anda. Anda hanya perlu menyalin point-point penting yang selaras mengikut skima peperiksaan serta mudah untuk membaca dan mengulangkaji serta mudah dirujuk ketika hendak menghadapi peperiksaan. Masa anda juga dapat dijimatkan serta pembelajaran dalam kelas juga lebih EFEKTIF dan BERKESAN disamping sukatan dapat dihabiskan dengan cepat. Anda juga tidak perlu menggunakan buku "LOG" yang tebal dan berat untuk menyalin nota. Dapatkan segera !!!

BUKU RUJUKAN NOTA BESTARI PENDIDIKAN ISLAM PMR & SPM

Dapatkan Buku Rujukan Nota Bestari Pendidikan Islam yang ditulis oleh Juru Latih-Juru Latih Utama Pendidikan Islam PPDKB. Ianya yang amat berguna untuk calon-calon Pendidikan Islam Tingkatan 1 hingga 5. Buku rujukan ini mengandungi nota-nota penting Pendidikan Islam PMR dan SPM serta sesuai dijadikan rujukan oleh para pelajar dan guru Sekolah Menengah. Isi kandungannya adalah merujuk 100% kepada buku Teks Pendidikan Islam KBSM Tingkatan 1 - 5. Harga AMAT MURAH sekali !!! Pastikan jangan terlepas buku ini.


UNTUK MAKLUMAT LANJUT TENTANG PAKEJ BUKU YANG DITAWARKAN.. SILA KLIK DISINI..

Wednesday, October 13, 2010

Alhamdulillah syukur kerana tajuk ramalan banyak yang keluar..

Syukur kepada Allah swt kerana soalan2 ramalan dalam BUKU SOALAN LATIH TUBI BESTARI PENDIDIKAN ISLAM PMR 2010 banyak yang keluar dalam peperiksaan Pendidikan Islam PMR 2010 baru2 ini.
Berbaloi jugaklah usaha para Juru Latih Utama Pendidikan Islam Pejabat Pelajaran Daerah Kota Bharu menganalisa dan mmenggubal soalan2 ramalan ini . Harap2 kepada pelanggan2 buku ini mendapat hasilnya. Insyaallah.
Begitu juga harapan kali agar soalan2 ramalan dalam BUKU LATIH TUBI BESTARI PENDIDIKAN ISLAM SPM juga akan keluar dalam peperiksaan Pendidikan Islam SPM 2010 nanti..Insyaallah.... Bagi sesiapa yang ingin kan buku tersebut..buku2 tersebut masih lagi ada stok....CEPAT SEBELUM TERLAMBAT....