GLA (GUIDED LEARNING APPROACH) & MODUL PENDIDIKAN ISLAM TKN 1-5

Berita baik untuk semua GURU dan PELAJAR Pendidikan Islam!! Kini anda tidak perlu lagi menyalin nota yang panjang serta merugikan masa anda. Anda hanya perlu menyalin point-point penting yang selaras mengikut skima peperiksaan serta mudah untuk membaca dan mengulangkaji serta mudah dirujuk ketika hendak menghadapi peperiksaan. Masa anda juga dapat dijimatkan serta pembelajaran dalam kelas juga lebih EFEKTIF dan BERKESAN disamping sukatan dapat dihabiskan dengan cepat. Anda juga tidak perlu menggunakan buku "LOG" yang tebal dan berat untuk menyalin nota. Dapatkan segera !!!

BUKU RUJUKAN NOTA BESTARI PENDIDIKAN ISLAM PMR & SPM

Dapatkan Buku Rujukan Nota Bestari Pendidikan Islam yang ditulis oleh Juru Latih-Juru Latih Utama Pendidikan Islam PPDKB. Ianya yang amat berguna untuk calon-calon Pendidikan Islam Tingkatan 1 hingga 5. Buku rujukan ini mengandungi nota-nota penting Pendidikan Islam PMR dan SPM serta sesuai dijadikan rujukan oleh para pelajar dan guru Sekolah Menengah. Isi kandungannya adalah merujuk 100% kepada buku Teks Pendidikan Islam KBSM Tingkatan 1 - 5. Harga AMAT MURAH sekali !!! Pastikan jangan terlepas buku ini.


UNTUK MAKLUMAT LANJUT TENTANG PAKEJ BUKU YANG DITAWARKAN.. SILA KLIK DISINI..

Tuesday, February 2, 2010

Pelantikan Pengawas SEMENZA 2010

Tarikh : 2 Feb 2010 (Selasa)
Tempat : Dewan Semenza, SM Zainab (1)
Perasmi : Tn Hj Zahari bin Daud
(Ketua Sektor Pengurusan Sekolah)
Pengawas yang dilantik adalah seramai 63 orang.
Moto : Sedia Berkhidmat Kepada Sekolah Kerana Allah swt.

Ucapan Perasmian oleh Tn Hj Zahari bin Daud (Ketua Sektor Pengurusan Sekolah)

Ucapan Ketua Pengawas 2010

Penyampaian Watikah PelantikanSemoga usaha bakti ikhlas yang bakal ditaburkan oleh para pengawas sepanjang tahun 2010 ini akan diberi ganjaran oleh Allah swt. InsyaAllah.