GLA (GUIDED LEARNING APPROACH) & MODUL PENDIDIKAN ISLAM TKN 1-5

Berita baik untuk semua GURU dan PELAJAR Pendidikan Islam!! Kini anda tidak perlu lagi menyalin nota yang panjang serta merugikan masa anda. Anda hanya perlu menyalin point-point penting yang selaras mengikut skima peperiksaan serta mudah untuk membaca dan mengulangkaji serta mudah dirujuk ketika hendak menghadapi peperiksaan. Masa anda juga dapat dijimatkan serta pembelajaran dalam kelas juga lebih EFEKTIF dan BERKESAN disamping sukatan dapat dihabiskan dengan cepat. Anda juga tidak perlu menggunakan buku "LOG" yang tebal dan berat untuk menyalin nota. Dapatkan segera !!!

BUKU RUJUKAN NOTA BESTARI PENDIDIKAN ISLAM PMR & SPM

Dapatkan Buku Rujukan Nota Bestari Pendidikan Islam yang ditulis oleh Juru Latih-Juru Latih Utama Pendidikan Islam PPDKB. Ianya yang amat berguna untuk calon-calon Pendidikan Islam Tingkatan 1 hingga 5. Buku rujukan ini mengandungi nota-nota penting Pendidikan Islam PMR dan SPM serta sesuai dijadikan rujukan oleh para pelajar dan guru Sekolah Menengah. Isi kandungannya adalah merujuk 100% kepada buku Teks Pendidikan Islam KBSM Tingkatan 1 - 5. Harga AMAT MURAH sekali !!! Pastikan jangan terlepas buku ini.


UNTUK MAKLUMAT LANJUT TENTANG PAKEJ BUKU YANG DITAWARKAN.. SILA KLIK DISINI..

Saturday, June 11, 2011

Semua Buku Latih Tubi Pendidikan Islam dan Tasawwur Islam fokus 2011 sudah siap untuk di edarkan!

Alhamdulillah syukur ke hadrat Allah swt kerana dengan limpah kurnia dan InayahNya akhirnya buku2 ini telah siap sepenuhnya  dan hanya menunggu untuk diposkan dan juga menunggu tempahan2 yang baru...
Buku2 ini dalam cetakan terhad...sekiranya kehabisan tidak akan dicetak lagi kerana pengalaman tahun lepas..cetakan berlebihan kerana memikirkan kehendak pelanggan..So sesiapa yang nak menempah buku2 latih tubi Pendidikan Islam ini hendaklah membuat tempahan segera sebelum kehabisan..!!! Tempahan terus kepada Ustazah Hjh Nik Zulina Nik Taib 013-9861383.


Harapan kami para JLU Pendidikan Islam PPDKB agar buku2 ini akan banyak memberi manfaat kepada semua guru2 dan calon2 Pendidikan Islam dan Tasawwur Islam 2011 seluruh Malaysia..Insyaallah.