GLA (GUIDED LEARNING APPROACH) & MODUL PENDIDIKAN ISLAM TKN 1-5

Berita baik untuk semua GURU dan PELAJAR Pendidikan Islam!! Kini anda tidak perlu lagi menyalin nota yang panjang serta merugikan masa anda. Anda hanya perlu menyalin point-point penting yang selaras mengikut skima peperiksaan serta mudah untuk membaca dan mengulangkaji serta mudah dirujuk ketika hendak menghadapi peperiksaan. Masa anda juga dapat dijimatkan serta pembelajaran dalam kelas juga lebih EFEKTIF dan BERKESAN disamping sukatan dapat dihabiskan dengan cepat. Anda juga tidak perlu menggunakan buku "LOG" yang tebal dan berat untuk menyalin nota. Dapatkan segera !!!

BUKU RUJUKAN NOTA BESTARI PENDIDIKAN ISLAM PMR & SPM

Dapatkan Buku Rujukan Nota Bestari Pendidikan Islam yang ditulis oleh Juru Latih-Juru Latih Utama Pendidikan Islam PPDKB. Ianya yang amat berguna untuk calon-calon Pendidikan Islam Tingkatan 1 hingga 5. Buku rujukan ini mengandungi nota-nota penting Pendidikan Islam PMR dan SPM serta sesuai dijadikan rujukan oleh para pelajar dan guru Sekolah Menengah. Isi kandungannya adalah merujuk 100% kepada buku Teks Pendidikan Islam KBSM Tingkatan 1 - 5. Harga AMAT MURAH sekali !!! Pastikan jangan terlepas buku ini.


UNTUK MAKLUMAT LANJUT TENTANG PAKEJ BUKU YANG DITAWARKAN.. SILA KLIK DISINI..

Saturday, May 8, 2010

Buku Soalan Latih Tubi Pendidikan Islam PMR/SPM dan Tasawwur Islam sedang dalam proses percetakan.

Insyaallah 2 - 3 minggu lagi akan terbitlah buku soalan latih tubi berkonsepkan ramalan ini. Harga Buku Latih Tubi Pendidikan Islam SPM - RM 5.00, PMR - RM 3.50 dan Tasawwur Islam RM 4.00. Kalau ada sesiapa yang berminat bolehlah sms terus kepada saya di no 0139861383. Cetakan adalah terhad!!! Siapa cepat dia dapat.
Harga pakej buku soalan latih tubi 3 buah ini ialah RM13.00 beserta dengan kos pos.
Insyaallah buku-buku ini akan dapat membantu pelajar skor A dalam PMR dan SPM nanti kerana soalannya berformatkan peperiksaan terkini dan telah dianalisa bersama oleh Kumpulan JLU Pendidikan Islam PPDKB.


Ke Arah Memperkasakan Pendidikan Islam dan Tasawwur Islam

Sunday, May 2, 2010

Majlis Anugerah Sinar Wawasan SMK Zainab (1) 2010

ANUGERAH KEPADA PELAJAR CEMERLANG 2009

Tarikh : 24 April 2010 (Sabtu)
Tempat : Dewan Semenza
Perasmi : Dato Hjh Noorizan bt Bapoo Hashim
(Timbalan Ketua Pengarah Pelajaran Malaysia)
Operasi Pendidikan, Kementerian Pelajaran Malaysia
Persembahan Pelajar:
Choral Speaking - Koir - Hoki - Formula One

SMK Zainab (1) Sentiasa Mengungguli Kilauan Zaman