GLA (GUIDED LEARNING APPROACH) & MODUL PENDIDIKAN ISLAM TKN 1-5

Berita baik untuk semua GURU dan PELAJAR Pendidikan Islam!! Kini anda tidak perlu lagi menyalin nota yang panjang serta merugikan masa anda. Anda hanya perlu menyalin point-point penting yang selaras mengikut skima peperiksaan serta mudah untuk membaca dan mengulangkaji serta mudah dirujuk ketika hendak menghadapi peperiksaan. Masa anda juga dapat dijimatkan serta pembelajaran dalam kelas juga lebih EFEKTIF dan BERKESAN disamping sukatan dapat dihabiskan dengan cepat. Anda juga tidak perlu menggunakan buku "LOG" yang tebal dan berat untuk menyalin nota. Dapatkan segera !!!

BUKU RUJUKAN NOTA BESTARI PENDIDIKAN ISLAM PMR & SPM

Dapatkan Buku Rujukan Nota Bestari Pendidikan Islam yang ditulis oleh Juru Latih-Juru Latih Utama Pendidikan Islam PPDKB. Ianya yang amat berguna untuk calon-calon Pendidikan Islam Tingkatan 1 hingga 5. Buku rujukan ini mengandungi nota-nota penting Pendidikan Islam PMR dan SPM serta sesuai dijadikan rujukan oleh para pelajar dan guru Sekolah Menengah. Isi kandungannya adalah merujuk 100% kepada buku Teks Pendidikan Islam KBSM Tingkatan 1 - 5. Harga AMAT MURAH sekali !!! Pastikan jangan terlepas buku ini.


UNTUK MAKLUMAT LANJUT TENTANG PAKEJ BUKU YANG DITAWARKAN.. SILA KLIK DISINI..

Tuesday, March 16, 2010

NAMA SAJA CUTI TAPI HAKIKATNYA TAK CUTI PUN.....

Macam-macam kerja nak dibuat dan diselesaikan.. Yang utama sekali semak kertas jawapan pelajar..Alhamdulillah result agak okay..adalah beberapa orang dapat A+. Edit buku Nota Bestari PMR edisi baru pun kena buat masa ni lah..edit buku latih tubi bestari pun time ni jugak..begitu jugak lah dengan persediaan untuk Kem Kembara Iman nanti..Rasa tak terbuat.. Nasib baik jugak tak ada kelas tambahan cuti sekolah lagi.

Ramai GPI tertanya-tanya bila agaknya akan siap buku Nota Bestari Pendidikan Islam PMR Edisi Baru.. Rasanya 2 - 3 bulan lagi kot.. Susah jugak nak edit buku tu, nak pastikan ianya dapat membantu para pelajar. Usaha aje lah apa yang mampu.

Anyway semuanya perlu dibereskan sebelum buka sekolah nanti.. mudah-mudahan Allah mempermudahkan semuanya..Insyaallah.