GLA (GUIDED LEARNING APPROACH) & MODUL PENDIDIKAN ISLAM TKN 1-5

Berita baik untuk semua GURU dan PELAJAR Pendidikan Islam!! Kini anda tidak perlu lagi menyalin nota yang panjang serta merugikan masa anda. Anda hanya perlu menyalin point-point penting yang selaras mengikut skima peperiksaan serta mudah untuk membaca dan mengulangkaji serta mudah dirujuk ketika hendak menghadapi peperiksaan. Masa anda juga dapat dijimatkan serta pembelajaran dalam kelas juga lebih EFEKTIF dan BERKESAN disamping sukatan dapat dihabiskan dengan cepat. Anda juga tidak perlu menggunakan buku "LOG" yang tebal dan berat untuk menyalin nota. Dapatkan segera !!!

BUKU RUJUKAN NOTA BESTARI PENDIDIKAN ISLAM PMR & SPM

Dapatkan Buku Rujukan Nota Bestari Pendidikan Islam yang ditulis oleh Juru Latih-Juru Latih Utama Pendidikan Islam PPDKB. Ianya yang amat berguna untuk calon-calon Pendidikan Islam Tingkatan 1 hingga 5. Buku rujukan ini mengandungi nota-nota penting Pendidikan Islam PMR dan SPM serta sesuai dijadikan rujukan oleh para pelajar dan guru Sekolah Menengah. Isi kandungannya adalah merujuk 100% kepada buku Teks Pendidikan Islam KBSM Tingkatan 1 - 5. Harga AMAT MURAH sekali !!! Pastikan jangan terlepas buku ini.


UNTUK MAKLUMAT LANJUT TENTANG PAKEJ BUKU YANG DITAWARKAN.. SILA KLIK DISINI..

Thursday, July 1, 2010

Kos Pos Naik Sekali Ganda !!!!

Hari ni dua buah bungkusan buku Nota Bestari dan Buku Latih Tubi Bestari di pos ke Sekolah Dato Abdul Razak, Seremban.. biasanya kos pos dengan 2 bungkusan tu RM16.00 saja tapi hari ni kos pos tiba-tiba dah meningkat kepada RM 29.00. Terkejut betul...naik sekali ganda !!!
Teruk jugak macam ni....niat nak sponsor kos pos kepada pengguna2 buku  yang membuat tempahan tapi kalau dah naik mendadak macam tu terasa penat juga nak menanggungnya.....
Untuk makluman semenjak Nota Bestari diedarkan semua kos pos ditanggung oleh penerbit. Ini amat menyelesakan kerana pelanggan tak perlu bayar kos pos tapi bila dah jadi begini....macam mana ya ???