GLA (GUIDED LEARNING APPROACH) & MODUL PENDIDIKAN ISLAM TKN 1-5

Berita baik untuk semua GURU dan PELAJAR Pendidikan Islam!! Kini anda tidak perlu lagi menyalin nota yang panjang serta merugikan masa anda. Anda hanya perlu menyalin point-point penting yang selaras mengikut skima peperiksaan serta mudah untuk membaca dan mengulangkaji serta mudah dirujuk ketika hendak menghadapi peperiksaan. Masa anda juga dapat dijimatkan serta pembelajaran dalam kelas juga lebih EFEKTIF dan BERKESAN disamping sukatan dapat dihabiskan dengan cepat. Anda juga tidak perlu menggunakan buku "LOG" yang tebal dan berat untuk menyalin nota. Dapatkan segera !!!

BUKU RUJUKAN NOTA BESTARI PENDIDIKAN ISLAM PMR & SPM

Dapatkan Buku Rujukan Nota Bestari Pendidikan Islam yang ditulis oleh Juru Latih-Juru Latih Utama Pendidikan Islam PPDKB. Ianya yang amat berguna untuk calon-calon Pendidikan Islam Tingkatan 1 hingga 5. Buku rujukan ini mengandungi nota-nota penting Pendidikan Islam PMR dan SPM serta sesuai dijadikan rujukan oleh para pelajar dan guru Sekolah Menengah. Isi kandungannya adalah merujuk 100% kepada buku Teks Pendidikan Islam KBSM Tingkatan 1 - 5. Harga AMAT MURAH sekali !!! Pastikan jangan terlepas buku ini.


UNTUK MAKLUMAT LANJUT TENTANG PAKEJ BUKU YANG DITAWARKAN.. SILA KLIK DISINI..

Wednesday, February 17, 2010

Buku Nota Bestari Pendidikan Islam Edisi Baru 2010 hampir siap!!!

Syukur Alhamdulillah tak lama lagi (mungkin minggu depan) buku Nota Bestari Pendidikan Islam SPM edisi baru ini akan dapat diedarkan kepada ustaz dan ustazah yang telah menempah buku baru ini sejak 2 minggu yang lepas.

Target siap pada akhir Januari tak dapat dicapai kerana masalah teknikal di pihak percetakan yang tak dapat dielakkan (pihak editor tiada masalah..) . Kita merancang Allah yang menentukan. Mungkin ada hikmahnya disebalik. kalau ada sesiapa yang berminat baiklah tempah awal-awal kerana sekarang pun dah banyak bil-bil yang que untuk diposkan buku2nya.

Harap-harap GPI dan calon-calon Pendidikan Islam SPM seluruh Malaysia berpuas hati dengan buku yang bakal diedarkan minggu depan ni Insya Allah...

Editor sendiri berdebar-debar nak melihat buku nota Bestari Pendidikan Islam berwajah baru ini..harap-harap tak banyak yang silap. Proof reading dah dibuat sampai 6 kali ..tapi biasanya kesilapan tetap ada...kita hanya manusia biasa tak lepas daripada salah dan silap ...dan kalau ada yang silap harap dapatlah diperbetulkan ya..