GLA (GUIDED LEARNING APPROACH) & MODUL PENDIDIKAN ISLAM TKN 1-5

Berita baik untuk semua GURU dan PELAJAR Pendidikan Islam!! Kini anda tidak perlu lagi menyalin nota yang panjang serta merugikan masa anda. Anda hanya perlu menyalin point-point penting yang selaras mengikut skima peperiksaan serta mudah untuk membaca dan mengulangkaji serta mudah dirujuk ketika hendak menghadapi peperiksaan. Masa anda juga dapat dijimatkan serta pembelajaran dalam kelas juga lebih EFEKTIF dan BERKESAN disamping sukatan dapat dihabiskan dengan cepat. Anda juga tidak perlu menggunakan buku "LOG" yang tebal dan berat untuk menyalin nota. Dapatkan segera !!!

BUKU RUJUKAN NOTA BESTARI PENDIDIKAN ISLAM PMR & SPM

Dapatkan Buku Rujukan Nota Bestari Pendidikan Islam yang ditulis oleh Juru Latih-Juru Latih Utama Pendidikan Islam PPDKB. Ianya yang amat berguna untuk calon-calon Pendidikan Islam Tingkatan 1 hingga 5. Buku rujukan ini mengandungi nota-nota penting Pendidikan Islam PMR dan SPM serta sesuai dijadikan rujukan oleh para pelajar dan guru Sekolah Menengah. Isi kandungannya adalah merujuk 100% kepada buku Teks Pendidikan Islam KBSM Tingkatan 1 - 5. Harga AMAT MURAH sekali !!! Pastikan jangan terlepas buku ini.


UNTUK MAKLUMAT LANJUT TENTANG PAKEJ BUKU YANG DITAWARKAN.. SILA KLIK DISINI..

Sunday, September 2, 2012

Perubahan Harga Buku Pakej Pendidikan Islam PMR / SPM dan Tasawwur Islam SPM

Assalamualaikum kepada semua pengunjung blog PAIBEST yang semestinya terdiri daripada Guru2 Pendidikan Islam daripada seluruh negara.

Di sini sukacita dimaklumkan bahawa buku Edisi Terbaru Tasawwur Islam SPM telahpun keluar dan harga barunya adalah RM8 sebuah. Jadi untuk maklumat semua pengunjung harga baru untuk Buku2 Pakej Pendidikan Islam dan Tasawwur Islam adalah RM100 termasuk kos pos...Sebab apa kos pos dikenakan adalah kerana kenaikan harga pos yang amat mendadak sekarang bermula daripada tahun lepas lagi...Jadi saya terpaksa mengenakan sedikit bayaran untuk kos pos..sebenarnya saya juga menanggung juga sebahagian daripada kos pos tersebut.

Harapan saya agar kos pos tersebut sebanyak RM5 tidak membebankan tuan / puan.
Insyaallh mudah2an buku2 tersebut dapat memberi manfaat yang semaksima mungkin kepada pengguna-penggunanya...