GLA (GUIDED LEARNING APPROACH) & MODUL PENDIDIKAN ISLAM TKN 1-5

Berita baik untuk semua GURU dan PELAJAR Pendidikan Islam!! Kini anda tidak perlu lagi menyalin nota yang panjang serta merugikan masa anda. Anda hanya perlu menyalin point-point penting yang selaras mengikut skima peperiksaan serta mudah untuk membaca dan mengulangkaji serta mudah dirujuk ketika hendak menghadapi peperiksaan. Masa anda juga dapat dijimatkan serta pembelajaran dalam kelas juga lebih EFEKTIF dan BERKESAN disamping sukatan dapat dihabiskan dengan cepat. Anda juga tidak perlu menggunakan buku "LOG" yang tebal dan berat untuk menyalin nota. Dapatkan segera !!!

BUKU RUJUKAN NOTA BESTARI PENDIDIKAN ISLAM PMR & SPM

Dapatkan Buku Rujukan Nota Bestari Pendidikan Islam yang ditulis oleh Juru Latih-Juru Latih Utama Pendidikan Islam PPDKB. Ianya yang amat berguna untuk calon-calon Pendidikan Islam Tingkatan 1 hingga 5. Buku rujukan ini mengandungi nota-nota penting Pendidikan Islam PMR dan SPM serta sesuai dijadikan rujukan oleh para pelajar dan guru Sekolah Menengah. Isi kandungannya adalah merujuk 100% kepada buku Teks Pendidikan Islam KBSM Tingkatan 1 - 5. Harga AMAT MURAH sekali !!! Pastikan jangan terlepas buku ini.


UNTUK MAKLUMAT LANJUT TENTANG PAKEJ BUKU YANG DITAWARKAN.. SILA KLIK DISINI..

Monday, June 24, 2013

Buku Soalan Fokus Bestari Pendidikan Islam PMR , SPM dan Tasawwur Islam 2013

Alhamdulillah syukur kepada Allah SWT kerana dengan limpah kurniaNya pihak Juru latih pendidikan Islam PPD Kota Bharu akhirnya berjaya jua mengeluarkan buku2 berkonsepkan ramalan tahunan ini sebagai mana biasa.. Semoga ianya akan memberikan banyak manfaat untuk semua guru dan pelajar2 di seluruh malaysia...Insyaallah...Kepada sesiapa yang berminat sila sma kepada saya : Nik Zulina Nik Taib 0139861383


Harga ada diskaun untuk sekolah2 di semenanjung sekiranya belian melebihi 10 buah ke atas.
Manakala untuk Sabah dan Serawak tiada diskaun kerana  kos pos terlalu mahal ke sana..