GLA (GUIDED LEARNING APPROACH) & MODUL PENDIDIKAN ISLAM TKN 1-5

Berita baik untuk semua GURU dan PELAJAR Pendidikan Islam!! Kini anda tidak perlu lagi menyalin nota yang panjang serta merugikan masa anda. Anda hanya perlu menyalin point-point penting yang selaras mengikut skima peperiksaan serta mudah untuk membaca dan mengulangkaji serta mudah dirujuk ketika hendak menghadapi peperiksaan. Masa anda juga dapat dijimatkan serta pembelajaran dalam kelas juga lebih EFEKTIF dan BERKESAN disamping sukatan dapat dihabiskan dengan cepat. Anda juga tidak perlu menggunakan buku "LOG" yang tebal dan berat untuk menyalin nota. Dapatkan segera !!!

BUKU RUJUKAN NOTA BESTARI PENDIDIKAN ISLAM PMR & SPM

Dapatkan Buku Rujukan Nota Bestari Pendidikan Islam yang ditulis oleh Juru Latih-Juru Latih Utama Pendidikan Islam PPDKB. Ianya yang amat berguna untuk calon-calon Pendidikan Islam Tingkatan 1 hingga 5. Buku rujukan ini mengandungi nota-nota penting Pendidikan Islam PMR dan SPM serta sesuai dijadikan rujukan oleh para pelajar dan guru Sekolah Menengah. Isi kandungannya adalah merujuk 100% kepada buku Teks Pendidikan Islam KBSM Tingkatan 1 - 5. Harga AMAT MURAH sekali !!! Pastikan jangan terlepas buku ini.


UNTUK MAKLUMAT LANJUT TENTANG PAKEJ BUKU YANG DITAWARKAN.. SILA KLIK DISINI..

Thursday, November 13, 2008

Widgets

Annual Dinner Panel Penulis Buku Nota Bestari Pendidikan Islam PPDKB 2008


Tarikh : 13 November 2008 (Khamis)
Masa : 8.30 malam
Tempat : New Horizon Garden


Tn Hj. Mohd Fakhrurazi (Penolong Pegawai PPDKB Unit Pendidikan Islam) sedang menyampaikan cenderahati kepada Panel Penulis Nota Bestari Tasawwur Islam Ustaz Mohd. Zin bin Daud

Ustazah Hjh Siti Sharidah sedang menerima cenderahati daripada Tuan Hj Mohd. Fakhrurazi. Bercita-cita nak jadi Guru Kanan Sains Sosial. Mudah-mudahan berjaya kami doakan...Kalau dah jadi Guru Kanan macam mana dengan penulisan buku nota bestari....??

Panel Penulis Buku Nota Bestari Pendidikan Islam PMR Ustazah Noraziah bt. Ab Rahman (SMK Sering) sedang menerima cenderahati begitu gembira kerana anaknya berjaya mendapat 5A dalam UPSR tahun ini. Mari kita pakat gi rumah dia 20 November ni kerana dia buat majlis kesyukuran...Alhamdulillah bolehlah tumpang gembira sama..

Panel-panel penulis Nota Bestari sedang menikmati desert ais krim New Horizon : Ustazah Hjh. Mahfuzah (SMK Kubang Kerian 1), Ustazah Zarifah (bakal hajjah dari SMK Mulong), dan Ustazah Khadijaa (SMK Kota Bharu)


Sambil-sambil makan tu ingat getek soalan UTK 1 Pendidikan Islam Tingkatan 1-5 dan UTK 1 Tasawwur Islam Tingkatan 4 - 5 yang kena disiapkan akhir Januari ni... Kalau tak siap nanti susahlah rakan-rakan seperjuangan kita di sekolah kerana tak ada soalan daripada Unit Pendidikan Islam PPD Kota Bharu.

Tahun depan Panel Penulis akan buat mesyuarat dan bengkel soalan di Langkawi-InsyaAllah.
Jumpa di sana...

0 komentar: