GLA (GUIDED LEARNING APPROACH) & MODUL PENDIDIKAN ISLAM TKN 1-5

Berita baik untuk semua GURU dan PELAJAR Pendidikan Islam!! Kini anda tidak perlu lagi menyalin nota yang panjang serta merugikan masa anda. Anda hanya perlu menyalin point-point penting yang selaras mengikut skima peperiksaan serta mudah untuk membaca dan mengulangkaji serta mudah dirujuk ketika hendak menghadapi peperiksaan. Masa anda juga dapat dijimatkan serta pembelajaran dalam kelas juga lebih EFEKTIF dan BERKESAN disamping sukatan dapat dihabiskan dengan cepat. Anda juga tidak perlu menggunakan buku "LOG" yang tebal dan berat untuk menyalin nota. Dapatkan segera !!!

BUKU RUJUKAN NOTA BESTARI PENDIDIKAN ISLAM PMR & SPM

Dapatkan Buku Rujukan Nota Bestari Pendidikan Islam yang ditulis oleh Juru Latih-Juru Latih Utama Pendidikan Islam PPDKB. Ianya yang amat berguna untuk calon-calon Pendidikan Islam Tingkatan 1 hingga 5. Buku rujukan ini mengandungi nota-nota penting Pendidikan Islam PMR dan SPM serta sesuai dijadikan rujukan oleh para pelajar dan guru Sekolah Menengah. Isi kandungannya adalah merujuk 100% kepada buku Teks Pendidikan Islam KBSM Tingkatan 1 - 5. Harga AMAT MURAH sekali !!! Pastikan jangan terlepas buku ini.


UNTUK MAKLUMAT LANJUT TENTANG PAKEJ BUKU YANG DITAWARKAN.. SILA KLIK DISINI..

Monday, November 3, 2008

Widgets

Majlis Silaturrahim Panitia Pendidikan Islam SMK Dato' Ahmad Maher 2008

Majlis Serampang Dua Mata Panitia Pendidikan Islam SMK. Dato' Ahmad Maher 2008
(Erat Silaturrahim dan Rai Tetamu Allah)
Tarikh : 3 November 2008 (Isnin)
Masa : 1 tgh hari
Tempat : Bilik Sumber Pendidikan Islam SMKDAM
Back Drop yang real , asli tulisan tangan..kalau tersilap ejaan maaf ya..tak sengaja..Ustazah Rogayah (KP Pendidikan Islam SMKDAM), Ustazah Norhayati dan Ustazah Kartini . Seronok dapat bertemu kembali..Sedap dan menyelerakan ... Puding Kak Faridah dan Nasi Kerutuk Daging..Klasik betul
Banyak perkara yang nak diceritakan. Maklumlah dapat berkumpul setahun sekali.
Luahkan saja apa yang terpendam tapi yang pasti Pendidikan Islam terus gemilang..


Adik palapes..Ustazah Al Najiha... Terus perkasakan Pendidikan Islam..
Ikatan ukhuwwah yang utuh. Walaupun jauh di mata tapi dekat di hati.....Insya-Allah satu hari nanti kita rancang program bersama GPI Zainab dan GPI Maher.


Ini lah yang diraikan , Ustzh Norhayati , Ustzh Nik Zulina dan Ustzh Rogayah. Alhamdulillah tahun ni rezeki kami , dapat menjadi TETAMU ALLAH.. Mudah-mudahan tahun depan Yah, Dilah, Tini dan Jah pula menyusul. Nanti kami doakan di sana ya dik ..Insya-Allah tak ada aral tahun depan sampai. Doakan moga kami selamat dan mudah dalam melaksanakan urusan haji di sana..
Berani betul adik ni nak ikut jejak langkah kakak .... Nak jadi syeikhah Hajj . Satu tugas yang mulia dan amat berat. Mudah-mudahan dimakbulkan Allah serta diberi kesihatan dan kekuatan untuk melaksanakannya. Insya-Allah.

Insya-Allah tahun 2008 bakal melakar sejarah dan menyaksikan 4 orang Ustazah Maher berada di Haramain. ALHAMDULILLAH FI AAMANILLAH.

2 komentar:

  1. Na, gi sekali ke ngan kak yah dan Ti?

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah, Insyaallah Biiznillah. Nanti next haji Za pulak la menyusul.. InsyaAllah.

    ReplyDelete