GLA (GUIDED LEARNING APPROACH) & MODUL PENDIDIKAN ISLAM TKN 1-5

Berita baik untuk semua GURU dan PELAJAR Pendidikan Islam!! Kini anda tidak perlu lagi menyalin nota yang panjang serta merugikan masa anda. Anda hanya perlu menyalin point-point penting yang selaras mengikut skima peperiksaan serta mudah untuk membaca dan mengulangkaji serta mudah dirujuk ketika hendak menghadapi peperiksaan. Masa anda juga dapat dijimatkan serta pembelajaran dalam kelas juga lebih EFEKTIF dan BERKESAN disamping sukatan dapat dihabiskan dengan cepat. Anda juga tidak perlu menggunakan buku "LOG" yang tebal dan berat untuk menyalin nota. Dapatkan segera !!!

BUKU RUJUKAN NOTA BESTARI PENDIDIKAN ISLAM PMR & SPM

Dapatkan Buku Rujukan Nota Bestari Pendidikan Islam yang ditulis oleh Juru Latih-Juru Latih Utama Pendidikan Islam PPDKB. Ianya yang amat berguna untuk calon-calon Pendidikan Islam Tingkatan 1 hingga 5. Buku rujukan ini mengandungi nota-nota penting Pendidikan Islam PMR dan SPM serta sesuai dijadikan rujukan oleh para pelajar dan guru Sekolah Menengah. Isi kandungannya adalah merujuk 100% kepada buku Teks Pendidikan Islam KBSM Tingkatan 1 - 5. Harga AMAT MURAH sekali !!! Pastikan jangan terlepas buku ini.


UNTUK MAKLUMAT LANJUT TENTANG PAKEJ BUKU YANG DITAWARKAN.. SILA KLIK DISINI..

Thursday, February 19, 2009

Widgets

Olahraga Tahunan Sekolah SMK Zainab (1)

Hari ini 19 Februari 2009 (Khamis) merupakan hari olahraga tahunan SMK Zainab (1) kali ke 55. Majlis tamat pada jam 6.00 petang. Nampaknya puteri-puteri zainab ni memang semangat bersukan. Ada yang betul-betul macam atlit negara. Dua round pusing padang pun tak nampak penat. Baguslah macam tu. Islam menggalakkan umatnya bersukan kerana aqal yang cerdas berada pada tubuh yang sihat.

Sukan juga boleh mengukuhkan silaturrahim. Sambil-sambil tu boleh tambah dana persatuan atau kelab.Jual colek dan keropok goreng. Hai ..seronok betul. Boleh release tension . Baguslah tu. Tapi yang sedihnya tak dapat nak ambil gambar sebab talipon habis bateri. Kalau tak dah terpampang gambar atlit zainab hari ni. Cuma satu saja pesan ustazah, masa bersukan tu pakat-pakat jagalah aurat kita yang perempuan ni,aurat lengan , kaki dan rambut tu agak berleluasa juga nampaknya. Nak buat yang sunat , yang wajib mesti di jaga.. Tinggal yang wajib berdosa kan wahai puteri-puteriku tersayang.....

0 komentar: