GLA (GUIDED LEARNING APPROACH) & MODUL PENDIDIKAN ISLAM TKN 1-5

Berita baik untuk semua GURU dan PELAJAR Pendidikan Islam!! Kini anda tidak perlu lagi menyalin nota yang panjang serta merugikan masa anda. Anda hanya perlu menyalin point-point penting yang selaras mengikut skima peperiksaan serta mudah untuk membaca dan mengulangkaji serta mudah dirujuk ketika hendak menghadapi peperiksaan. Masa anda juga dapat dijimatkan serta pembelajaran dalam kelas juga lebih EFEKTIF dan BERKESAN disamping sukatan dapat dihabiskan dengan cepat. Anda juga tidak perlu menggunakan buku "LOG" yang tebal dan berat untuk menyalin nota. Dapatkan segera !!!

BUKU RUJUKAN NOTA BESTARI PENDIDIKAN ISLAM PMR & SPM

Dapatkan Buku Rujukan Nota Bestari Pendidikan Islam yang ditulis oleh Juru Latih-Juru Latih Utama Pendidikan Islam PPDKB. Ianya yang amat berguna untuk calon-calon Pendidikan Islam Tingkatan 1 hingga 5. Buku rujukan ini mengandungi nota-nota penting Pendidikan Islam PMR dan SPM serta sesuai dijadikan rujukan oleh para pelajar dan guru Sekolah Menengah. Isi kandungannya adalah merujuk 100% kepada buku Teks Pendidikan Islam KBSM Tingkatan 1 - 5. Harga AMAT MURAH sekali !!! Pastikan jangan terlepas buku ini.


UNTUK MAKLUMAT LANJUT TENTANG PAKEJ BUKU YANG DITAWARKAN.. SILA KLIK DISINI..

Sunday, June 21, 2009

Widgets

BUKU LATIH TUBI BESTARI PENDIDIKAN ISLAM PMR, SPM DAN TASAWWUR ISLAM BERKONSEPKAN RAMALAN PEPERIKSAAN 2009 HAMPIR SIAP !!

Alhamdulillah proses mengedit dan menyiapkan buku latih tubi berkonsepkan ramalan Pendidikan Islam PMR, SPM dan Tasawwur Islam ini dah hampir tinggal 10 % saja lagi. Harap-harap buku ini akan dapat menemui pelajar dan guru pertengahan bulan Julai nanti...Insya-Allah.

3 komentar:

  1. Selepas ini cuba pula buat kitab agama ... boleh ?

    ReplyDelete
  2. Saya yakin bahawa idea anda akan dapat disampaikan dalam bentuk buku yang mendatangkan hasil kewangan dan kesan positif lain kepada anda, keluarga, dan negara. Anda harus yakin terhadap diri, dan mulalah menulis. Menulis ialah langkah pertama ke dunia keseronokan dan kepuasan yang yang pasti ingin anda nikmati.

    ReplyDelete
  3. Insyaallah abang long dan pmb..manfaatnya memang banyak..yang paling utama ialah dapat menyumbang akal fikiran kepada pelajar..dan kepuasannya ialah bila orang guna buku kita maka objektif akan tercapai.

    ReplyDelete