GLA (GUIDED LEARNING APPROACH) & MODUL PENDIDIKAN ISLAM TKN 1-5

Berita baik untuk semua GURU dan PELAJAR Pendidikan Islam!! Kini anda tidak perlu lagi menyalin nota yang panjang serta merugikan masa anda. Anda hanya perlu menyalin point-point penting yang selaras mengikut skima peperiksaan serta mudah untuk membaca dan mengulangkaji serta mudah dirujuk ketika hendak menghadapi peperiksaan. Masa anda juga dapat dijimatkan serta pembelajaran dalam kelas juga lebih EFEKTIF dan BERKESAN disamping sukatan dapat dihabiskan dengan cepat. Anda juga tidak perlu menggunakan buku "LOG" yang tebal dan berat untuk menyalin nota. Dapatkan segera !!!

BUKU RUJUKAN NOTA BESTARI PENDIDIKAN ISLAM PMR & SPM

Dapatkan Buku Rujukan Nota Bestari Pendidikan Islam yang ditulis oleh Juru Latih-Juru Latih Utama Pendidikan Islam PPDKB. Ianya yang amat berguna untuk calon-calon Pendidikan Islam Tingkatan 1 hingga 5. Buku rujukan ini mengandungi nota-nota penting Pendidikan Islam PMR dan SPM serta sesuai dijadikan rujukan oleh para pelajar dan guru Sekolah Menengah. Isi kandungannya adalah merujuk 100% kepada buku Teks Pendidikan Islam KBSM Tingkatan 1 - 5. Harga AMAT MURAH sekali !!! Pastikan jangan terlepas buku ini.


UNTUK MAKLUMAT LANJUT TENTANG PAKEJ BUKU YANG DITAWARKAN.. SILA KLIK DISINI..

Thursday, July 16, 2009

Widgets

BUKU BARU TERBIT!!! Risalah Doa Kecemerlangan pelengkap kecemerlangan hakiki pelajar!!


Alhamdulillah Buku Risalah Doa Kecemerlangan dah pun siap.. Bolehlah kalau nak order. Harganya cuma RM 3.50. Pos percuma lagi. Buku ini banyak manfaatnya kepada pelajar dalam usaha untuk menjadi pelajar cemerlang.
Kandungannya ialah doa untuk kekalkan ingatan setelah menghafaz, persediaan menghadapi peperiksaan, ciri pelajar cemerlang, doa-doa pilihan, tazkirah pilihan , wirid dan doa selepas solat, aurat wanita dan lain-lain lagi yang amat-amat berguna untuk mencapai hakikat kecemerlangan yang hakiki iaitu kecemerlangan dunia dan akhirat yang kita impikan. Fiddunia hasanah wafil akhirati hasanah.. Insyaallah.

4 komentar:

 1. Memang betul tu..Doa adalah usaha yang terakhir dan tanda pengharapan kita kepada Allah swt..Barulah kejayaan yang dicapai adalah kejayaan yang sebenarnya dan diredhai Allah...

  ReplyDelete
 2. Assakammualaikum Ustazah,
  ana cadang ustazah masukkan sout box pada blog ustazah bagi memudahkan pengunjung berkomunikasi dengan ustazah

  ReplyDelete
 3. Wslm..macam mana nak buat..molek jugak kalu ustaz tolong ajarkan..saya tengok blog ustaz memang canggih.

  ReplyDelete