GLA (GUIDED LEARNING APPROACH) & MODUL PENDIDIKAN ISLAM TKN 1-5

Berita baik untuk semua GURU dan PELAJAR Pendidikan Islam!! Kini anda tidak perlu lagi menyalin nota yang panjang serta merugikan masa anda. Anda hanya perlu menyalin point-point penting yang selaras mengikut skima peperiksaan serta mudah untuk membaca dan mengulangkaji serta mudah dirujuk ketika hendak menghadapi peperiksaan. Masa anda juga dapat dijimatkan serta pembelajaran dalam kelas juga lebih EFEKTIF dan BERKESAN disamping sukatan dapat dihabiskan dengan cepat. Anda juga tidak perlu menggunakan buku "LOG" yang tebal dan berat untuk menyalin nota. Dapatkan segera !!!

BUKU RUJUKAN NOTA BESTARI PENDIDIKAN ISLAM PMR & SPM

Dapatkan Buku Rujukan Nota Bestari Pendidikan Islam yang ditulis oleh Juru Latih-Juru Latih Utama Pendidikan Islam PPDKB. Ianya yang amat berguna untuk calon-calon Pendidikan Islam Tingkatan 1 hingga 5. Buku rujukan ini mengandungi nota-nota penting Pendidikan Islam PMR dan SPM serta sesuai dijadikan rujukan oleh para pelajar dan guru Sekolah Menengah. Isi kandungannya adalah merujuk 100% kepada buku Teks Pendidikan Islam KBSM Tingkatan 1 - 5. Harga AMAT MURAH sekali !!! Pastikan jangan terlepas buku ini.


UNTUK MAKLUMAT LANJUT TENTANG PAKEJ BUKU YANG DITAWARKAN.. SILA KLIK DISINI..

Monday, September 21, 2009

Widgets

Salam Eidul Fitr !!

Ramadan 1430 H telah berlalu dengan pergi dengan penuh kesedihan dan kepiluan .. Kalau boleh rasanya nak sentiasa bersama Ramadan..namun lumrah alam yang datang akan pergi tapi Ramadan insyaallah akan kembali dan berjumpa lagi sekiranya panjang umur.Semoga kita semua berkesempatan untuk menemui Ramadan yang dirindui sekali lagi pada tahun 1431 H.

Ucapan Salam Eidul Fitr kepada semua pengunjung Blog Paibest dan pengguna buku-buku Modul dan Nota Bestari Pendidikan Islam....Minal 'Aidin Wal Faizin..kalau ada tersilap dan tersalah harap dimaafi dan diteguri kerana kita semua memang makhluk yang lemah dan tidak terlepas daripada perkara tersebut.

Semoga 1 Syawal memberi sinar bahagia kepada kita semua kebahagiaannya berkekalan sehinggalah Ramadan yang akan datang...

4 komentar:

 1. Selamat Hari Raya, ustazah :)


  Fatihah Aminah & Fam

  ReplyDelete
 2. Salam Lebaran.

  SELAMAT HARI RAYA.

  Jangan lupa malam ini ... di Blog Abang Long :)

  ReplyDelete
 3. Fatie ...
  Sama-sama. Maaf zahir batin ya ..dan tahniah kerana dapat A1 P.Islam cuma tak dapat duit raya je kerana tak mencapai piawaian... hehehe...

  Abang Long....
  Insyaallah..ada apa tu???

  ReplyDelete
 4. Haha. Tu la, maaf byk ustazah; tak dapat tinggi bulan ni :)

  ReplyDelete