GLA (GUIDED LEARNING APPROACH) & MODUL PENDIDIKAN ISLAM TKN 1-5

Berita baik untuk semua GURU dan PELAJAR Pendidikan Islam!! Kini anda tidak perlu lagi menyalin nota yang panjang serta merugikan masa anda. Anda hanya perlu menyalin point-point penting yang selaras mengikut skima peperiksaan serta mudah untuk membaca dan mengulangkaji serta mudah dirujuk ketika hendak menghadapi peperiksaan. Masa anda juga dapat dijimatkan serta pembelajaran dalam kelas juga lebih EFEKTIF dan BERKESAN disamping sukatan dapat dihabiskan dengan cepat. Anda juga tidak perlu menggunakan buku "LOG" yang tebal dan berat untuk menyalin nota. Dapatkan segera !!!

BUKU RUJUKAN NOTA BESTARI PENDIDIKAN ISLAM PMR & SPM

Dapatkan Buku Rujukan Nota Bestari Pendidikan Islam yang ditulis oleh Juru Latih-Juru Latih Utama Pendidikan Islam PPDKB. Ianya yang amat berguna untuk calon-calon Pendidikan Islam Tingkatan 1 hingga 5. Buku rujukan ini mengandungi nota-nota penting Pendidikan Islam PMR dan SPM serta sesuai dijadikan rujukan oleh para pelajar dan guru Sekolah Menengah. Isi kandungannya adalah merujuk 100% kepada buku Teks Pendidikan Islam KBSM Tingkatan 1 - 5. Harga AMAT MURAH sekali !!! Pastikan jangan terlepas buku ini.


UNTUK MAKLUMAT LANJUT TENTANG PAKEJ BUKU YANG DITAWARKAN.. SILA KLIK DISINI..

Saturday, January 2, 2010

Widgets

Maaf!! Buku-buku Pendidikan Islam dalam blog ini tiada di pasaran!!

Ramai yang bertanya..buku-buku ni ada di pasaran ke? Mintak maaf banyak-banyak sebab buku-buku Pendidikan Islam yang ada di blog ini belum lagi dimasukkan dalam pasaran kedai buku. Rasanya tak nak masukkan.. Cukuplah dijual dalam blog saja setakat ni..insyaallah bisa diuruskan lagi . Tetapi kalau dah tak mampu nak urus mungkin akan dipertimbangkan untuk di jual di kedai buku.

So sesiapa yang berminat bolehlah order terus daripada saya. Insyaallah akan adalah sedikit perubahan (INOVASI) dalam p&p tuan / puan di sekolah.

0 komentar: