GLA (GUIDED LEARNING APPROACH) & MODUL PENDIDIKAN ISLAM TKN 1-5

Berita baik untuk semua GURU dan PELAJAR Pendidikan Islam!! Kini anda tidak perlu lagi menyalin nota yang panjang serta merugikan masa anda. Anda hanya perlu menyalin point-point penting yang selaras mengikut skima peperiksaan serta mudah untuk membaca dan mengulangkaji serta mudah dirujuk ketika hendak menghadapi peperiksaan. Masa anda juga dapat dijimatkan serta pembelajaran dalam kelas juga lebih EFEKTIF dan BERKESAN disamping sukatan dapat dihabiskan dengan cepat. Anda juga tidak perlu menggunakan buku "LOG" yang tebal dan berat untuk menyalin nota. Dapatkan segera !!!

BUKU RUJUKAN NOTA BESTARI PENDIDIKAN ISLAM PMR & SPM

Dapatkan Buku Rujukan Nota Bestari Pendidikan Islam yang ditulis oleh Juru Latih-Juru Latih Utama Pendidikan Islam PPDKB. Ianya yang amat berguna untuk calon-calon Pendidikan Islam Tingkatan 1 hingga 5. Buku rujukan ini mengandungi nota-nota penting Pendidikan Islam PMR dan SPM serta sesuai dijadikan rujukan oleh para pelajar dan guru Sekolah Menengah. Isi kandungannya adalah merujuk 100% kepada buku Teks Pendidikan Islam KBSM Tingkatan 1 - 5. Harga AMAT MURAH sekali !!! Pastikan jangan terlepas buku ini.


UNTUK MAKLUMAT LANJUT TENTANG PAKEJ BUKU YANG DITAWARKAN.. SILA KLIK DISINI..

Wednesday, March 10, 2010

Widgets

Keputusan Peperiksaan SPM keluar hari ini.

Semua orang berdebar-debar menunggu keputusan peperiksaan SPM hari. Baik Guru mahupun pelajar tak sabar-sabar menanti keputusan yang akan diumumkan. Harap semuanya mendapat keputusan yang cemerlang terutama sekali subjek Pendidikan Islam..Harapan kami para JLU PPDKB agar keputusan kali ini akan memuaskan hati semua sekolah di PPD Kota Bharu.Insya-Allah. Hampir semua usaha mencemerlangkan mata pelajaran Pendidikan Islam di PPD Kota Bharu telah dilakukan . Terserahlah kepada Allah menentukan segala-galanya. Semoga calon Pendidikan Islam terus cemerlang..dan Pendidikan Islam terus terbilang..

0 komentar: