GLA (GUIDED LEARNING APPROACH) & MODUL PENDIDIKAN ISLAM TKN 1-5

Berita baik untuk semua GURU dan PELAJAR Pendidikan Islam!! Kini anda tidak perlu lagi menyalin nota yang panjang serta merugikan masa anda. Anda hanya perlu menyalin point-point penting yang selaras mengikut skima peperiksaan serta mudah untuk membaca dan mengulangkaji serta mudah dirujuk ketika hendak menghadapi peperiksaan. Masa anda juga dapat dijimatkan serta pembelajaran dalam kelas juga lebih EFEKTIF dan BERKESAN disamping sukatan dapat dihabiskan dengan cepat. Anda juga tidak perlu menggunakan buku "LOG" yang tebal dan berat untuk menyalin nota. Dapatkan segera !!!

BUKU RUJUKAN NOTA BESTARI PENDIDIKAN ISLAM PMR & SPM

Dapatkan Buku Rujukan Nota Bestari Pendidikan Islam yang ditulis oleh Juru Latih-Juru Latih Utama Pendidikan Islam PPDKB. Ianya yang amat berguna untuk calon-calon Pendidikan Islam Tingkatan 1 hingga 5. Buku rujukan ini mengandungi nota-nota penting Pendidikan Islam PMR dan SPM serta sesuai dijadikan rujukan oleh para pelajar dan guru Sekolah Menengah. Isi kandungannya adalah merujuk 100% kepada buku Teks Pendidikan Islam KBSM Tingkatan 1 - 5. Harga AMAT MURAH sekali !!! Pastikan jangan terlepas buku ini.


UNTUK MAKLUMAT LANJUT TENTANG PAKEJ BUKU YANG DITAWARKAN.. SILA KLIK DISINI..

Thursday, June 24, 2010

Widgets

Bengkel Soalan Pra Pendidikan Islam, B.Arab dan Tasawwur Islam 2010

 Setinggi-tinggi kesyukuran kepada Allah  kerana dengan Hidayah dan InayahNya para JLU P.Islam PPD Kota Bharu dapat berkumpul sekali lagi untuk memerah otak menghasilkan soalan PRA P.Islam, BAK dan TI 2010 di Bilik Qin , Hotel Renaissance, Kota Bharu selama 2 hari bermula 23 - 24 Jun 2010..

JLU Pendidikan Islam PPDKB amat berpuas hati kerana dapat mengeluarkan soalan Pra (ramalan) set yang ke empat selepas buku Latih Tubi Bestari yang telah dikeluarkan dan diedarkan dua minggu lepas.
Justeru diharapkan agar usaha kami menganalisa dan menghasilkan soalan2 yang amat berguna ini dapat membantu semua calon Pendidikan Islam, BAK dan TI di Kelantan khasnya dan diseluruh Malaysia umumnya..Ke arah Memperkasakan Pendidikan Islam..

0 komentar: