GLA (GUIDED LEARNING APPROACH) & MODUL PENDIDIKAN ISLAM TKN 1-5

Berita baik untuk semua GURU dan PELAJAR Pendidikan Islam!! Kini anda tidak perlu lagi menyalin nota yang panjang serta merugikan masa anda. Anda hanya perlu menyalin point-point penting yang selaras mengikut skima peperiksaan serta mudah untuk membaca dan mengulangkaji serta mudah dirujuk ketika hendak menghadapi peperiksaan. Masa anda juga dapat dijimatkan serta pembelajaran dalam kelas juga lebih EFEKTIF dan BERKESAN disamping sukatan dapat dihabiskan dengan cepat. Anda juga tidak perlu menggunakan buku "LOG" yang tebal dan berat untuk menyalin nota. Dapatkan segera !!!

BUKU RUJUKAN NOTA BESTARI PENDIDIKAN ISLAM PMR & SPM

Dapatkan Buku Rujukan Nota Bestari Pendidikan Islam yang ditulis oleh Juru Latih-Juru Latih Utama Pendidikan Islam PPDKB. Ianya yang amat berguna untuk calon-calon Pendidikan Islam Tingkatan 1 hingga 5. Buku rujukan ini mengandungi nota-nota penting Pendidikan Islam PMR dan SPM serta sesuai dijadikan rujukan oleh para pelajar dan guru Sekolah Menengah. Isi kandungannya adalah merujuk 100% kepada buku Teks Pendidikan Islam KBSM Tingkatan 1 - 5. Harga AMAT MURAH sekali !!! Pastikan jangan terlepas buku ini.


UNTUK MAKLUMAT LANJUT TENTANG PAKEJ BUKU YANG DITAWARKAN.. SILA KLIK DISINI..

Tuesday, July 6, 2010

Widgets

SMKZ1 dapat Anugerah Tempat Kedua dalam PPDKB bagi mata pelajaran Pendidikan islam

Sekali lagi dipanjatkan kesyukuran kepada Allah SWT kerana SMKZ1 dapat surat ucapan Tahniah dan Syabas daripada Unit Pendidikan Islam PPDKB kerana mendapat tempat ke-2 tertinggi bagi mata pelajaran Pendidikan Islam di seluruh PPDKB selepas SMS Tg Mohd Faris Petra, Pengkalan Chepa.

Tak sangka jugak Zainab dapat capai tempat tersebut.. sebab pesaing-pesaing Zainab yang terdiri daripada SMK Dato Ahmad Maher, Maktab Sultan Ismail dan SMK Ismail Petra tak kurang hebatnya berbanding Zainab..Anyway tahun 2009 rezeki Zainab agaknya...  Alhamdulillah.

0 komentar: