GLA (GUIDED LEARNING APPROACH) & MODUL PENDIDIKAN ISLAM TKN 1-5

Berita baik untuk semua GURU dan PELAJAR Pendidikan Islam!! Kini anda tidak perlu lagi menyalin nota yang panjang serta merugikan masa anda. Anda hanya perlu menyalin point-point penting yang selaras mengikut skima peperiksaan serta mudah untuk membaca dan mengulangkaji serta mudah dirujuk ketika hendak menghadapi peperiksaan. Masa anda juga dapat dijimatkan serta pembelajaran dalam kelas juga lebih EFEKTIF dan BERKESAN disamping sukatan dapat dihabiskan dengan cepat. Anda juga tidak perlu menggunakan buku "LOG" yang tebal dan berat untuk menyalin nota. Dapatkan segera !!!

BUKU RUJUKAN NOTA BESTARI PENDIDIKAN ISLAM PMR & SPM

Dapatkan Buku Rujukan Nota Bestari Pendidikan Islam yang ditulis oleh Juru Latih-Juru Latih Utama Pendidikan Islam PPDKB. Ianya yang amat berguna untuk calon-calon Pendidikan Islam Tingkatan 1 hingga 5. Buku rujukan ini mengandungi nota-nota penting Pendidikan Islam PMR dan SPM serta sesuai dijadikan rujukan oleh para pelajar dan guru Sekolah Menengah. Isi kandungannya adalah merujuk 100% kepada buku Teks Pendidikan Islam KBSM Tingkatan 1 - 5. Harga AMAT MURAH sekali !!! Pastikan jangan terlepas buku ini.


UNTUK MAKLUMAT LANJUT TENTANG PAKEJ BUKU YANG DITAWARKAN.. SILA KLIK DISINI..

Sunday, September 19, 2010

Widgets

Exam PMR / SPM 2010 semakin hampir...

Exam PMR dan SPM semakin menghampiri pelajar...semuanya dah berdebar2 sekarang nak menghadapi peperiksaan..... Ada yang belum habis sukatan pelajaran, ada yang baru habis dan ada yang dah habis... Sebenarnya bulan 9 ni dah di kira sebagai bulan mengulangkaji pelajaran dan membuat latih tubi.. sepatutnya tidak ada lagi sukatan pelajaran yang belum habis...bagi mata pelajaran P.Islam rata2 pelajar sudah membuat latih tubi soalan...sama ada soalan luar, soalan ramalan, soalan pra, soalan sbp dan soalan mara.. Salah satu daripada teknik berjaya dalam peperiksaan ialah memperbanyakkan soalan2 latih tubi...
Justeru pastikan setiap saat dan ketika anda menunggu datangnya exam..buatlah sebanyak2banyaknya latih tubi bagi semua subjek...buatlah jadual yang seimbang untuk semua subjek agar semua subjek tidak akan ketinggalan daripada mendapat A..Insyaallah... GOOD LUCK..!!

0 komentar: