GLA (GUIDED LEARNING APPROACH) & MODUL PENDIDIKAN ISLAM TKN 1-5

Berita baik untuk semua GURU dan PELAJAR Pendidikan Islam!! Kini anda tidak perlu lagi menyalin nota yang panjang serta merugikan masa anda. Anda hanya perlu menyalin point-point penting yang selaras mengikut skima peperiksaan serta mudah untuk membaca dan mengulangkaji serta mudah dirujuk ketika hendak menghadapi peperiksaan. Masa anda juga dapat dijimatkan serta pembelajaran dalam kelas juga lebih EFEKTIF dan BERKESAN disamping sukatan dapat dihabiskan dengan cepat. Anda juga tidak perlu menggunakan buku "LOG" yang tebal dan berat untuk menyalin nota. Dapatkan segera !!!

BUKU RUJUKAN NOTA BESTARI PENDIDIKAN ISLAM PMR & SPM

Dapatkan Buku Rujukan Nota Bestari Pendidikan Islam yang ditulis oleh Juru Latih-Juru Latih Utama Pendidikan Islam PPDKB. Ianya yang amat berguna untuk calon-calon Pendidikan Islam Tingkatan 1 hingga 5. Buku rujukan ini mengandungi nota-nota penting Pendidikan Islam PMR dan SPM serta sesuai dijadikan rujukan oleh para pelajar dan guru Sekolah Menengah. Isi kandungannya adalah merujuk 100% kepada buku Teks Pendidikan Islam KBSM Tingkatan 1 - 5. Harga AMAT MURAH sekali !!! Pastikan jangan terlepas buku ini.


UNTUK MAKLUMAT LANJUT TENTANG PAKEJ BUKU YANG DITAWARKAN.. SILA KLIK DISINI..

Tuesday, April 19, 2011

Widgets

Kedudukan Pencapaian Pendidikan Islam SMKZ (1) tempat ke 4 di seluruh negeri Kelantan.

Alhamdulillah syukur kepada Allah SWT kerana pengetua telah mengumumkan bahawa pencapaian mata pelajaran Pendidikan Islam di SMKZ (1) amat baik dan menduduki tempat ke 4 di Kelantan.

Walaupun tempat ke 4 tetapi pihak GPI SMKZ1 amat berbangga kerana inilah pertama kali pencapaian Pendidikan Islam SMKZ1 top 5 di Kelantan dan sekolah-sekolah teratas merupakan sekolah-sekolah berasrama penuh yang tidak mungkin dapat ditandingi oleh murid SMKZ1 kerana murid2 mereka adalah murid yang terpilih. Namun dalam kalangan sekolah2 kawalan di PPDKB agaknya SMKZ1 menduduki tempat pertama. Sebelum ni Pendidikan Islam SMKZ1 mendapat tempat ke 2 di PPD Kota Bharu.

Semoga kejayaan terus berulang..Insyaallah...


' Ke arah Memperkasakan Pendidikan Islam'

0 komentar: