GLA (GUIDED LEARNING APPROACH) & MODUL PENDIDIKAN ISLAM TKN 1-5

Berita baik untuk semua GURU dan PELAJAR Pendidikan Islam!! Kini anda tidak perlu lagi menyalin nota yang panjang serta merugikan masa anda. Anda hanya perlu menyalin point-point penting yang selaras mengikut skima peperiksaan serta mudah untuk membaca dan mengulangkaji serta mudah dirujuk ketika hendak menghadapi peperiksaan. Masa anda juga dapat dijimatkan serta pembelajaran dalam kelas juga lebih EFEKTIF dan BERKESAN disamping sukatan dapat dihabiskan dengan cepat. Anda juga tidak perlu menggunakan buku "LOG" yang tebal dan berat untuk menyalin nota. Dapatkan segera !!!

BUKU RUJUKAN NOTA BESTARI PENDIDIKAN ISLAM PMR & SPM

Dapatkan Buku Rujukan Nota Bestari Pendidikan Islam yang ditulis oleh Juru Latih-Juru Latih Utama Pendidikan Islam PPDKB. Ianya yang amat berguna untuk calon-calon Pendidikan Islam Tingkatan 1 hingga 5. Buku rujukan ini mengandungi nota-nota penting Pendidikan Islam PMR dan SPM serta sesuai dijadikan rujukan oleh para pelajar dan guru Sekolah Menengah. Isi kandungannya adalah merujuk 100% kepada buku Teks Pendidikan Islam KBSM Tingkatan 1 - 5. Harga AMAT MURAH sekali !!! Pastikan jangan terlepas buku ini.


UNTUK MAKLUMAT LANJUT TENTANG PAKEJ BUKU YANG DITAWARKAN.. SILA KLIK DISINI..

Monday, April 30, 2012

Widgets

Bengkel Soalan Pra Pendidikan Islam PMR / SPM 2012

Tarikh : 22-24 April 2012 (Ahad-Selasa)
Masa : 8.00 pagi - 4.00 petang
Tempat : Bilik Mesyuarat , Aras 2, PPD Kota Bharu

Soalan pra merupakan soalan yang akan dilaksanakan seminggu sebelum peperiksaan PMR dan SPM yang sebenar. Antara soalan yang di gubal oleh panel soalan PPDKB ini ialah soalan Pendidikan Islam PMR, Pendidikan Islam SPM, Bahasa Arab PMR dan Tasawwur Islam SPM.

Soalan yang digubal oleh JU Pendidikan Islam PPDKB ini telah dianalisa dengan begitu teliti oleh para Jurulatih Utama.. Semoga segala usaha para Jurulatih utama akan membuahkan hasil yang lebih baik daripada tahun2 lepas..Insyaallah..

Antara gambar2 menarik sepanjang bengkel..


Terima kasih kepada semua juru latih utama PPD Kota Bharu atas keikhlasan anda menyumbangkan tenaga demi untuk meningkatkan prestasi Pendidikan Islam 2012

0 komentar: