GLA (GUIDED LEARNING APPROACH) & MODUL PENDIDIKAN ISLAM TKN 1-5

Berita baik untuk semua GURU dan PELAJAR Pendidikan Islam!! Kini anda tidak perlu lagi menyalin nota yang panjang serta merugikan masa anda. Anda hanya perlu menyalin point-point penting yang selaras mengikut skima peperiksaan serta mudah untuk membaca dan mengulangkaji serta mudah dirujuk ketika hendak menghadapi peperiksaan. Masa anda juga dapat dijimatkan serta pembelajaran dalam kelas juga lebih EFEKTIF dan BERKESAN disamping sukatan dapat dihabiskan dengan cepat. Anda juga tidak perlu menggunakan buku "LOG" yang tebal dan berat untuk menyalin nota. Dapatkan segera !!!

BUKU RUJUKAN NOTA BESTARI PENDIDIKAN ISLAM PMR & SPM

Dapatkan Buku Rujukan Nota Bestari Pendidikan Islam yang ditulis oleh Juru Latih-Juru Latih Utama Pendidikan Islam PPDKB. Ianya yang amat berguna untuk calon-calon Pendidikan Islam Tingkatan 1 hingga 5. Buku rujukan ini mengandungi nota-nota penting Pendidikan Islam PMR dan SPM serta sesuai dijadikan rujukan oleh para pelajar dan guru Sekolah Menengah. Isi kandungannya adalah merujuk 100% kepada buku Teks Pendidikan Islam KBSM Tingkatan 1 - 5. Harga AMAT MURAH sekali !!! Pastikan jangan terlepas buku ini.


UNTUK MAKLUMAT LANJUT TENTANG PAKEJ BUKU YANG DITAWARKAN.. SILA KLIK DISINI..

Wednesday, June 10, 2015

Widgets

BUKU MODUL (NOTA TERANCANG) TASAWWUR ISLAM TINGKATAN 4 & 5 DAAN MODUL JAWI EDISI BARU

Alhamdulillah....syukur sekali lagi kepada Allah swt kerana dengan limpah kurniaNya pihak kami dpt mengeluarkan GLA dan Modul Tasawwur Islam Tkn 4 dn 5 (nota terancang) yang sebelum ini menjadi permintaan ramai seluruh negara..

Buku ini insyaallah dapat memudahkan pelajar2 menulis nota dan membuat latih tubi dengan sendiri kerana ianya lengkap dengan peraturan pemarkahan.

Harga setiap satu buku:
1. GLA dn Modul Tswr Islam Tkn 4 ... RM10 (SM) dan RM12 (SS) beserta pos.
2. GLA dn Modul Tswr Islam Tkn 5.....RM 10 (SM) dan RM12 (SS) beserta pos.
3. Modul Jawi PT3 dan SPM  .............RM 4.00 (SM) dan RM5.00 (SS) + pos

Kepada sesiapa yang berminat boleh lah hubungi saya terus melalui wasap 0139861383.
Semoga buku2 ini dapat membantu calon2 Pendidikan Islam dn Tasawwur Islam SPM utk skor A+ dalam peperiksaan sebenar...Insyaallah.

2 komentar:

 1. sy editor drpd sebuah syarikat penerbitan. mcm mana sy boleh hubungi ustazah? ni emel sy cahaya_1102@yahoo.com
  sy hrp ustazah dpt emel sy.terima kasih

  ReplyDelete
 2. According to Stanford Medical, It is in fact the one and ONLY reason women in this country get to live 10 years longer and weigh an average of 19 KG lighter than we do.

  (And by the way, it has NOTHING to do with genetics or some secret exercise and EVERYTHING to do with "how" they are eating.)

  BTW, I said "HOW", and not "WHAT"...

  CLICK on this link to determine if this quick test can help you find out your true weight loss potential

  ReplyDelete