GLA (GUIDED LEARNING APPROACH) & MODUL PENDIDIKAN ISLAM TKN 1-5

Berita baik untuk semua GURU dan PELAJAR Pendidikan Islam!! Kini anda tidak perlu lagi menyalin nota yang panjang serta merugikan masa anda. Anda hanya perlu menyalin point-point penting yang selaras mengikut skima peperiksaan serta mudah untuk membaca dan mengulangkaji serta mudah dirujuk ketika hendak menghadapi peperiksaan. Masa anda juga dapat dijimatkan serta pembelajaran dalam kelas juga lebih EFEKTIF dan BERKESAN disamping sukatan dapat dihabiskan dengan cepat. Anda juga tidak perlu menggunakan buku "LOG" yang tebal dan berat untuk menyalin nota. Dapatkan segera !!!

BUKU RUJUKAN NOTA BESTARI PENDIDIKAN ISLAM PMR & SPM

Dapatkan Buku Rujukan Nota Bestari Pendidikan Islam yang ditulis oleh Juru Latih-Juru Latih Utama Pendidikan Islam PPDKB. Ianya yang amat berguna untuk calon-calon Pendidikan Islam Tingkatan 1 hingga 5. Buku rujukan ini mengandungi nota-nota penting Pendidikan Islam PMR dan SPM serta sesuai dijadikan rujukan oleh para pelajar dan guru Sekolah Menengah. Isi kandungannya adalah merujuk 100% kepada buku Teks Pendidikan Islam KBSM Tingkatan 1 - 5. Harga AMAT MURAH sekali !!! Pastikan jangan terlepas buku ini.


UNTUK MAKLUMAT LANJUT TENTANG PAKEJ BUKU YANG DITAWARKAN.. SILA KLIK DISINI..

Monday, October 27, 2008

Widgets

Kem Teknik Menjawab Soalan Kelas Bukan Peperiksaan SMK Zainab (1) 2008


Tarikh:
12 Oktober - 16 Oktober 2008 (Tingkatan 4 & 6 Rendah)

19 Oktober - 23 Oktober 2008 ( Tingkatan 1 & 2)
Tempat:
Dewan Semenza, SMK. Zainab (1)
Bilik Alat Pandang Dengar (APD), SMK. Zainab (1)
Dewan Asrama SMK. Zainab (1)

Mudah-mudahan pelajar Tkn 1,2,4 dan 6 Rendah SMK. Zainab (1) akan mempraktikkan teknik-teknik menjawab soalan yang telah disampaikan oleh penceramah dalam peperiksaan akhir tahun 2008 ini dan juga dalam peperiksaan PMR, SPM dan STPM tahun 2009 . InsyaAllah.

0 komentar: