GLA (GUIDED LEARNING APPROACH) & MODUL PENDIDIKAN ISLAM TKN 1-5

Berita baik untuk semua GURU dan PELAJAR Pendidikan Islam!! Kini anda tidak perlu lagi menyalin nota yang panjang serta merugikan masa anda. Anda hanya perlu menyalin point-point penting yang selaras mengikut skima peperiksaan serta mudah untuk membaca dan mengulangkaji serta mudah dirujuk ketika hendak menghadapi peperiksaan. Masa anda juga dapat dijimatkan serta pembelajaran dalam kelas juga lebih EFEKTIF dan BERKESAN disamping sukatan dapat dihabiskan dengan cepat. Anda juga tidak perlu menggunakan buku "LOG" yang tebal dan berat untuk menyalin nota. Dapatkan segera !!!

BUKU RUJUKAN NOTA BESTARI PENDIDIKAN ISLAM PMR & SPM

Dapatkan Buku Rujukan Nota Bestari Pendidikan Islam yang ditulis oleh Juru Latih-Juru Latih Utama Pendidikan Islam PPDKB. Ianya yang amat berguna untuk calon-calon Pendidikan Islam Tingkatan 1 hingga 5. Buku rujukan ini mengandungi nota-nota penting Pendidikan Islam PMR dan SPM serta sesuai dijadikan rujukan oleh para pelajar dan guru Sekolah Menengah. Isi kandungannya adalah merujuk 100% kepada buku Teks Pendidikan Islam KBSM Tingkatan 1 - 5. Harga AMAT MURAH sekali !!! Pastikan jangan terlepas buku ini.


UNTUK MAKLUMAT LANJUT TENTANG PAKEJ BUKU YANG DITAWARKAN.. SILA KLIK DISINI..

Thursday, October 30, 2008

Widgets

Program Lonjakan Bestari Pendidikan Islam SPM 2008 anjuran Pengurusan Pendidikan Islam PPDKB dan JPN Kelantan

Tarikh : 30 Oktober 2008 (Khamis) Jam 8.00 pagi - 2.00 petang


Sedang tekun menjawab soalan Pra Pendidikan Islam SPM yang di sediakan oleh Pengurusan Pendidikan Islam PPDKB
Tersenyum je... Agaknya soalan spot keluar la tu...
Bestla kalau dapat macam ni selalu.. Terima kasih kepada pihak penaja yang budiman.
Mmm...sedap. Kalau lah dapat makan free selalu..mesti dapat skor A1 Pendidikan IslamMenjawab sudah dan makan pun sudah. Sekarang mari kita bincang pula soalan yang kamu jawab tu. Cuba tengok dan chek siapa yang dapat skor A1 ...kata Ustazah Ozairah.

Program berakhir jam 2.00 petang. Warga Semenza mengucapkan ribuan terima kasih kepada pihak penaja iaitu Tn. Hj. Ab Razak Mat Saat iaitu Ketua Sektor Pendidikan Islam JPN dan Tn. Hj. Fakhrurazi bin Hj.Ab Rahim iaitu Ketua Unit Pengurusan Pendidikan Islam PPDKB.

TERIMA KASIH DAUN KELADI
TAHUN DEPAN TAJA LAH SEKOLAH KAMI LAGI...

0 komentar: