GLA (GUIDED LEARNING APPROACH) & MODUL PENDIDIKAN ISLAM TKN 1-5

Berita baik untuk semua GURU dan PELAJAR Pendidikan Islam!! Kini anda tidak perlu lagi menyalin nota yang panjang serta merugikan masa anda. Anda hanya perlu menyalin point-point penting yang selaras mengikut skima peperiksaan serta mudah untuk membaca dan mengulangkaji serta mudah dirujuk ketika hendak menghadapi peperiksaan. Masa anda juga dapat dijimatkan serta pembelajaran dalam kelas juga lebih EFEKTIF dan BERKESAN disamping sukatan dapat dihabiskan dengan cepat. Anda juga tidak perlu menggunakan buku "LOG" yang tebal dan berat untuk menyalin nota. Dapatkan segera !!!

BUKU RUJUKAN NOTA BESTARI PENDIDIKAN ISLAM PMR & SPM

Dapatkan Buku Rujukan Nota Bestari Pendidikan Islam yang ditulis oleh Juru Latih-Juru Latih Utama Pendidikan Islam PPDKB. Ianya yang amat berguna untuk calon-calon Pendidikan Islam Tingkatan 1 hingga 5. Buku rujukan ini mengandungi nota-nota penting Pendidikan Islam PMR dan SPM serta sesuai dijadikan rujukan oleh para pelajar dan guru Sekolah Menengah. Isi kandungannya adalah merujuk 100% kepada buku Teks Pendidikan Islam KBSM Tingkatan 1 - 5. Harga AMAT MURAH sekali !!! Pastikan jangan terlepas buku ini.


UNTUK MAKLUMAT LANJUT TENTANG PAKEJ BUKU YANG DITAWARKAN.. SILA KLIK DISINI..

Tuesday, November 25, 2008

Widgets

Peringatan !!

Sama-samalah kita hayati Hadis Rasulullah saw di bawah ini:

" Barangsiapa yang memegang tangan wanita yang bukan muhrimnya, maka kelak di hari akhirat ia akan dirantai dengan rantai api neraka. Dan jikalau ia menciumnya, maka kelak di hari akhirat akan digunting kedua bibirnya dengan gunting api neraka"


Kalaulah diperhatikan zaman sekarang ni, betapa ramainya manusia yang melakukan perkara-perkara yang disebut di atas tanpa ada sedikitpun perasaan malu dan takut kepada Allah swt. Inilah yang menandakan kiamat semakin hampir kerana manusia merasa bebas melakukan apa sahaja mengikut kemahuan mereka tanpa menghiraukan batasan agama.. Betul tak???

2 komentar:

  1. slm nik..

    slm kenal..timakasih singgah umah combi :)

    ReplyDelete
  2. Sama-sama.. Mudah2an banyak idea boleh dikongsi bersama.

    ReplyDelete