GLA (GUIDED LEARNING APPROACH) & MODUL PENDIDIKAN ISLAM TKN 1-5

Berita baik untuk semua GURU dan PELAJAR Pendidikan Islam!! Kini anda tidak perlu lagi menyalin nota yang panjang serta merugikan masa anda. Anda hanya perlu menyalin point-point penting yang selaras mengikut skima peperiksaan serta mudah untuk membaca dan mengulangkaji serta mudah dirujuk ketika hendak menghadapi peperiksaan. Masa anda juga dapat dijimatkan serta pembelajaran dalam kelas juga lebih EFEKTIF dan BERKESAN disamping sukatan dapat dihabiskan dengan cepat. Anda juga tidak perlu menggunakan buku "LOG" yang tebal dan berat untuk menyalin nota. Dapatkan segera !!!

BUKU RUJUKAN NOTA BESTARI PENDIDIKAN ISLAM PMR & SPM

Dapatkan Buku Rujukan Nota Bestari Pendidikan Islam yang ditulis oleh Juru Latih-Juru Latih Utama Pendidikan Islam PPDKB. Ianya yang amat berguna untuk calon-calon Pendidikan Islam Tingkatan 1 hingga 5. Buku rujukan ini mengandungi nota-nota penting Pendidikan Islam PMR dan SPM serta sesuai dijadikan rujukan oleh para pelajar dan guru Sekolah Menengah. Isi kandungannya adalah merujuk 100% kepada buku Teks Pendidikan Islam KBSM Tingkatan 1 - 5. Harga AMAT MURAH sekali !!! Pastikan jangan terlepas buku ini.


UNTUK MAKLUMAT LANJUT TENTANG PAKEJ BUKU YANG DITAWARKAN.. SILA KLIK DISINI..

Saturday, January 31, 2009

Widgets

Soalan Ujian Tahap kecekapan (1) PPD Kota Bharu 2009

Tak lama lagi ujian Bulan Februari akan bermula. Para panel soalan unit Pendidikan Islam PPD Kota Bharu sudah mula memerah otak menaip dan menyusun soalan-soalan Pendidikan Islam Tkn 1 - 5 Bulan Februari dan juga soalan-soalan Tasawwur Islam Tkn 4 - 5.
Terima kasih banyak-banyak lah para panel penulis ya.. jasa anda kan diberi ganjaran oleh Allah swt, sebagaimana sabda Rasulullah saw: Sebaik-baik manusia ialah yang memberi manfaat kepada orang lain.Kita buat soalan ni sebenarnya banyak memberi kemudahan kepada rakan-rakan seperjuangan ustaz dan ustazah kita yang lain . Lagi pulak soalan dapat diselaraskan.
Insyaallah jadual tugasan membina soalan akan diedarkan tak lama lago. La ni tengah dok susun.. Ke arah memperkasakan Pendidikan Islam...

0 komentar: