GLA (GUIDED LEARNING APPROACH) & MODUL PENDIDIKAN ISLAM TKN 1-5

Berita baik untuk semua GURU dan PELAJAR Pendidikan Islam!! Kini anda tidak perlu lagi menyalin nota yang panjang serta merugikan masa anda. Anda hanya perlu menyalin point-point penting yang selaras mengikut skima peperiksaan serta mudah untuk membaca dan mengulangkaji serta mudah dirujuk ketika hendak menghadapi peperiksaan. Masa anda juga dapat dijimatkan serta pembelajaran dalam kelas juga lebih EFEKTIF dan BERKESAN disamping sukatan dapat dihabiskan dengan cepat. Anda juga tidak perlu menggunakan buku "LOG" yang tebal dan berat untuk menyalin nota. Dapatkan segera !!!

BUKU RUJUKAN NOTA BESTARI PENDIDIKAN ISLAM PMR & SPM

Dapatkan Buku Rujukan Nota Bestari Pendidikan Islam yang ditulis oleh Juru Latih-Juru Latih Utama Pendidikan Islam PPDKB. Ianya yang amat berguna untuk calon-calon Pendidikan Islam Tingkatan 1 hingga 5. Buku rujukan ini mengandungi nota-nota penting Pendidikan Islam PMR dan SPM serta sesuai dijadikan rujukan oleh para pelajar dan guru Sekolah Menengah. Isi kandungannya adalah merujuk 100% kepada buku Teks Pendidikan Islam KBSM Tingkatan 1 - 5. Harga AMAT MURAH sekali !!! Pastikan jangan terlepas buku ini.


UNTUK MAKLUMAT LANJUT TENTANG PAKEJ BUKU YANG DITAWARKAN.. SILA KLIK DISINI..

Monday, March 30, 2009

Widgets

Seminar dan Bengkel Soalan Pendidikan Islam dan Tasawwur Islam di Langkawi

Insyaallah pada 8 - 10 April 2009 (Rabu - Jumaat) ini akan diadakan satu seminar dan bengkel pembinaan soalan Pendidikan Islam dan Tasawwur Islam untuk semua JLU Pendidikan Islam PPD Kota Bharu. Para JLU Pendidikan Islam dan Tasawwur Islam akan bertolak ke sana dengan bas (seronok naik bas..) Tugas mereka ialah membina soalan Pertengahan Tahun Pendidikan Islam Tingkatan 1,2 dan 4 serta Tasawwur Islam Tingkatan 4. Soalan-soalan ini akan diedarkan kepada seluruh sekolah menengah di bawah PPD Kota Bharu pada bulan Mei nanti. Insyaallah semoga semuanya berjalan lancar..Jumpa di sana..

0 komentar: