GLA (GUIDED LEARNING APPROACH) & MODUL PENDIDIKAN ISLAM TKN 1-5

Berita baik untuk semua GURU dan PELAJAR Pendidikan Islam!! Kini anda tidak perlu lagi menyalin nota yang panjang serta merugikan masa anda. Anda hanya perlu menyalin point-point penting yang selaras mengikut skima peperiksaan serta mudah untuk membaca dan mengulangkaji serta mudah dirujuk ketika hendak menghadapi peperiksaan. Masa anda juga dapat dijimatkan serta pembelajaran dalam kelas juga lebih EFEKTIF dan BERKESAN disamping sukatan dapat dihabiskan dengan cepat. Anda juga tidak perlu menggunakan buku "LOG" yang tebal dan berat untuk menyalin nota. Dapatkan segera !!!

BUKU RUJUKAN NOTA BESTARI PENDIDIKAN ISLAM PMR & SPM

Dapatkan Buku Rujukan Nota Bestari Pendidikan Islam yang ditulis oleh Juru Latih-Juru Latih Utama Pendidikan Islam PPDKB. Ianya yang amat berguna untuk calon-calon Pendidikan Islam Tingkatan 1 hingga 5. Buku rujukan ini mengandungi nota-nota penting Pendidikan Islam PMR dan SPM serta sesuai dijadikan rujukan oleh para pelajar dan guru Sekolah Menengah. Isi kandungannya adalah merujuk 100% kepada buku Teks Pendidikan Islam KBSM Tingkatan 1 - 5. Harga AMAT MURAH sekali !!! Pastikan jangan terlepas buku ini.


UNTUK MAKLUMAT LANJUT TENTANG PAKEJ BUKU YANG DITAWARKAN.. SILA KLIK DISINI..

Tuesday, April 14, 2009

Widgets

Kem Penghayatan Solat Siri (1) 2009 di Semenza

Belum habis lagi penat memerah otak di Langkawi, dapat pulak satu tugasan iaitu Kem Penghayatan Solat siri (1) di SMKZ1. Oleh kerana arahan PK HEM terpaksalah akur.. So buatlah kertas kerja sedikit dan hulurkan kepada PIBG dan CC sekolah untuk dapatkan peruntukan (kalau adalah ex zainabians kat luar tu yang nak hulur-hulurkan sumbangan untuk sponsor kem ini boleh lah hubungi ustazah ya..amatlah dialu-alukan kerana kami amat-amat memerlukan bantuan kewangan untuk membina modal insan beriman dan bertaqwa dalam kalangan puteri-puteri semenza) Kem ini akan diadakan beberapa siri ..mungkin 10 siri kerana sambutan amat menggalakkan..Esok insyaallah ada perjumpaan dengan AJK BAKTI selaku Fasilitator Kem...Mudahnya kerja..BAKTI memang banyak membantu jawatankuasa Penghayatan Islam di Semenza. Alhamdulillah.

0 komentar: