GLA (GUIDED LEARNING APPROACH) & MODUL PENDIDIKAN ISLAM TKN 1-5

Berita baik untuk semua GURU dan PELAJAR Pendidikan Islam!! Kini anda tidak perlu lagi menyalin nota yang panjang serta merugikan masa anda. Anda hanya perlu menyalin point-point penting yang selaras mengikut skima peperiksaan serta mudah untuk membaca dan mengulangkaji serta mudah dirujuk ketika hendak menghadapi peperiksaan. Masa anda juga dapat dijimatkan serta pembelajaran dalam kelas juga lebih EFEKTIF dan BERKESAN disamping sukatan dapat dihabiskan dengan cepat. Anda juga tidak perlu menggunakan buku "LOG" yang tebal dan berat untuk menyalin nota. Dapatkan segera !!!

BUKU RUJUKAN NOTA BESTARI PENDIDIKAN ISLAM PMR & SPM

Dapatkan Buku Rujukan Nota Bestari Pendidikan Islam yang ditulis oleh Juru Latih-Juru Latih Utama Pendidikan Islam PPDKB. Ianya yang amat berguna untuk calon-calon Pendidikan Islam Tingkatan 1 hingga 5. Buku rujukan ini mengandungi nota-nota penting Pendidikan Islam PMR dan SPM serta sesuai dijadikan rujukan oleh para pelajar dan guru Sekolah Menengah. Isi kandungannya adalah merujuk 100% kepada buku Teks Pendidikan Islam KBSM Tingkatan 1 - 5. Harga AMAT MURAH sekali !!! Pastikan jangan terlepas buku ini.


UNTUK MAKLUMAT LANJUT TENTANG PAKEJ BUKU YANG DITAWARKAN.. SILA KLIK DISINI..

Wednesday, April 22, 2009

Widgets

Gambar-gambar di Kem Penghayatan Islam Siri (1) di SMK Zainab 1

Tarikh : 16-17 April 2009 (Khamis - Jumaat)
Tempat : Asrama Puteri SMK Zainab (1)
Peserta: 51 orang
Fasi : 16 orang AJK BAKTI
Objektif:
o Menanamkan rasa cinta kepada Allah dan Rasul
o Mendedahkan pelajar cara untuk melaksanakan solat dengan berkualiti
o Mendidik pelajar supaya sentiasa berdisiplin
o Menyemaikan sifat suka melaksanakan solat dalam kalangan pelajar


Selesai solat Asar berjemaah

Sesi pendaftaran dan penempatan dorm

Ustazah Raja Haryati menyampaikan tazkirah tentang kepentingan bersuci kepada peserta

Penjelasan terperinci yang telah disampaikan oleh Ustazah Raja Haryati tentang kewajiban dan cara-cara bersuci bagi perempuan banyak memberi ilmu-ilmu yang baru tentang bersuci kepada peserta.

0 komentar: