GLA (GUIDED LEARNING APPROACH) & MODUL PENDIDIKAN ISLAM TKN 1-5

Berita baik untuk semua GURU dan PELAJAR Pendidikan Islam!! Kini anda tidak perlu lagi menyalin nota yang panjang serta merugikan masa anda. Anda hanya perlu menyalin point-point penting yang selaras mengikut skima peperiksaan serta mudah untuk membaca dan mengulangkaji serta mudah dirujuk ketika hendak menghadapi peperiksaan. Masa anda juga dapat dijimatkan serta pembelajaran dalam kelas juga lebih EFEKTIF dan BERKESAN disamping sukatan dapat dihabiskan dengan cepat. Anda juga tidak perlu menggunakan buku "LOG" yang tebal dan berat untuk menyalin nota. Dapatkan segera !!!

BUKU RUJUKAN NOTA BESTARI PENDIDIKAN ISLAM PMR & SPM

Dapatkan Buku Rujukan Nota Bestari Pendidikan Islam yang ditulis oleh Juru Latih-Juru Latih Utama Pendidikan Islam PPDKB. Ianya yang amat berguna untuk calon-calon Pendidikan Islam Tingkatan 1 hingga 5. Buku rujukan ini mengandungi nota-nota penting Pendidikan Islam PMR dan SPM serta sesuai dijadikan rujukan oleh para pelajar dan guru Sekolah Menengah. Isi kandungannya adalah merujuk 100% kepada buku Teks Pendidikan Islam KBSM Tingkatan 1 - 5. Harga AMAT MURAH sekali !!! Pastikan jangan terlepas buku ini.


UNTUK MAKLUMAT LANJUT TENTANG PAKEJ BUKU YANG DITAWARKAN.. SILA KLIK DISINI..

Tuesday, May 12, 2009

Widgets

Bengkel Soalan Latihtubi Bestari Pendidikan Islam dan Tasawwur Islam PPDKB 2009 di Hotel Grand Riverview, Kota Bharu

Tarikh : 12 - 14 Mei 2009
Masa : 8.00 pagi - 4.30 petang
Objektif :
1. Supaya dapat melatih pelajar menjawab soalan mengikut format peperiksaan sebenar.
2. Supaya dapat meningkatkan lagi prestasi pelajar dalam teknik menjawab soalan
3. Supaya pelajar dapat skor A dalam mata pelajaran Pendidikan Islam PMR/SPM dan Tasawwur Islam
4. Dapat menambahkan lagi bank soalan latihtubi Pendidikan Islam dan Tasawwur Islam untuk guru dan pelajarINSYAALLAH SOALAN LATIHTUBI INI AKAN SIAP DALAM MASA 2 BULAN DARI SEKARANG DAN MANA-MANA GURU YANG BERMINAT UNTUK MEMILIKI SOALAN INI BOLEHLAH CONTACT SAYA DI 0139861383.

0 komentar: