GLA (GUIDED LEARNING APPROACH) & MODUL PENDIDIKAN ISLAM TKN 1-5

Berita baik untuk semua GURU dan PELAJAR Pendidikan Islam!! Kini anda tidak perlu lagi menyalin nota yang panjang serta merugikan masa anda. Anda hanya perlu menyalin point-point penting yang selaras mengikut skima peperiksaan serta mudah untuk membaca dan mengulangkaji serta mudah dirujuk ketika hendak menghadapi peperiksaan. Masa anda juga dapat dijimatkan serta pembelajaran dalam kelas juga lebih EFEKTIF dan BERKESAN disamping sukatan dapat dihabiskan dengan cepat. Anda juga tidak perlu menggunakan buku "LOG" yang tebal dan berat untuk menyalin nota. Dapatkan segera !!!

BUKU RUJUKAN NOTA BESTARI PENDIDIKAN ISLAM PMR & SPM

Dapatkan Buku Rujukan Nota Bestari Pendidikan Islam yang ditulis oleh Juru Latih-Juru Latih Utama Pendidikan Islam PPDKB. Ianya yang amat berguna untuk calon-calon Pendidikan Islam Tingkatan 1 hingga 5. Buku rujukan ini mengandungi nota-nota penting Pendidikan Islam PMR dan SPM serta sesuai dijadikan rujukan oleh para pelajar dan guru Sekolah Menengah. Isi kandungannya adalah merujuk 100% kepada buku Teks Pendidikan Islam KBSM Tingkatan 1 - 5. Harga AMAT MURAH sekali !!! Pastikan jangan terlepas buku ini.


UNTUK MAKLUMAT LANJUT TENTANG PAKEJ BUKU YANG DITAWARKAN.. SILA KLIK DISINI..

Sunday, May 10, 2009

Widgets

Soalan Latihtubi Fokus Bestari Pendidikan Islam dan Tasawwur Islam

Insyaallah kalau tak ada aral melintang, JLU Pendidikan Islam PPDKB dengan sokongan Unit Pendidikan Islam PPDKB akan menerbitkan soalan latihtubi berfokus. Soalan tersebut berfokuskan peperiksaan yang dinamakan dengan Fokus Bestari Pendidikan Islam PMR / SPM dan Tasawwur Islam SPM .
Soalan yang dibina berdasarkan analisa soalan-soalan yang telah keluar dalam peperiksaan yang lepas . Tujuannya adalah untuk melatihtubi pelajar menjawab soalan bagi persediaan menghadapi peperiksaan selepas habis sukatan pelajaran di sekolah nanti. Mudah-mudahan soalan yang dibina nanti akan dapat membantu pelajar dalam peperiksaan yang bakal tiba. Insyaallah .
Soalan ini dijangka akan dapat di edarkan dalam bulan Julai ataupun Ogos nanti dan sekiranya ada guru ataupun pelajar yang berminat bolehlah menghubungi saya di 013-9861383. Insyaallah moga semuanya berjalan lancar..

1 komentar:

  1. Salam ustazah... saya berminat utuk membeli buku latih tubi fokus bestari Pendidikan islam ni. Saya nak bagi kepada anak saya yang akan menduduki peperiksaan spm nanti. Koleksi buku yang lain saya dah beli dulu.

    ReplyDelete