GLA (GUIDED LEARNING APPROACH) & MODUL PENDIDIKAN ISLAM TKN 1-5

Berita baik untuk semua GURU dan PELAJAR Pendidikan Islam!! Kini anda tidak perlu lagi menyalin nota yang panjang serta merugikan masa anda. Anda hanya perlu menyalin point-point penting yang selaras mengikut skima peperiksaan serta mudah untuk membaca dan mengulangkaji serta mudah dirujuk ketika hendak menghadapi peperiksaan. Masa anda juga dapat dijimatkan serta pembelajaran dalam kelas juga lebih EFEKTIF dan BERKESAN disamping sukatan dapat dihabiskan dengan cepat. Anda juga tidak perlu menggunakan buku "LOG" yang tebal dan berat untuk menyalin nota. Dapatkan segera !!!

BUKU RUJUKAN NOTA BESTARI PENDIDIKAN ISLAM PMR & SPM

Dapatkan Buku Rujukan Nota Bestari Pendidikan Islam yang ditulis oleh Juru Latih-Juru Latih Utama Pendidikan Islam PPDKB. Ianya yang amat berguna untuk calon-calon Pendidikan Islam Tingkatan 1 hingga 5. Buku rujukan ini mengandungi nota-nota penting Pendidikan Islam PMR dan SPM serta sesuai dijadikan rujukan oleh para pelajar dan guru Sekolah Menengah. Isi kandungannya adalah merujuk 100% kepada buku Teks Pendidikan Islam KBSM Tingkatan 1 - 5. Harga AMAT MURAH sekali !!! Pastikan jangan terlepas buku ini.


UNTUK MAKLUMAT LANJUT TENTANG PAKEJ BUKU YANG DITAWARKAN.. SILA KLIK DISINI..

Sunday, July 5, 2009

Widgets

BERITA GEMBIRA UNTUK GURU PENDIDIKAN ISLAM PPDKB!!

Kesyukuran dipanjatkan kehadrat Allah kerana seorang lagi sahabat JLU P.Islam PPD Kota Bharu telah menyandang GURU CEMERLANG !!! Beliau ialah Ustazah Noraziah dari SMK Dato' Ahmad Maher. Setinggi - tinggi tahniah kepada Ustazah Noraziah. Harapan kita semua adalah makin ramai lagi GPI di PPD Kota Bharu akan jadi GC..supaya dapat pakat-pakat memartabatkan dan memperkasakan Pendidikan Islam...

Hari ini Ketua-ketua Panitia di PPD Taiping telah membuat kunjungan mesra ke SMK Dato' Ahmad Maher disamping mengenali lebih dekat Panitia Pendidikan Islam SMK Dato' Ahmad Maher yang dipimpin oleh Pn Hjh Rogayah bt Sulaiman . Moga dapat eratkan lagi silaturrahim disamping berkongsi idea demi untuk kecemerlangan Pendidikan Islam.

0 komentar: