GLA (GUIDED LEARNING APPROACH) & MODUL PENDIDIKAN ISLAM TKN 1-5

Berita baik untuk semua GURU dan PELAJAR Pendidikan Islam!! Kini anda tidak perlu lagi menyalin nota yang panjang serta merugikan masa anda. Anda hanya perlu menyalin point-point penting yang selaras mengikut skima peperiksaan serta mudah untuk membaca dan mengulangkaji serta mudah dirujuk ketika hendak menghadapi peperiksaan. Masa anda juga dapat dijimatkan serta pembelajaran dalam kelas juga lebih EFEKTIF dan BERKESAN disamping sukatan dapat dihabiskan dengan cepat. Anda juga tidak perlu menggunakan buku "LOG" yang tebal dan berat untuk menyalin nota. Dapatkan segera !!!

BUKU RUJUKAN NOTA BESTARI PENDIDIKAN ISLAM PMR & SPM

Dapatkan Buku Rujukan Nota Bestari Pendidikan Islam yang ditulis oleh Juru Latih-Juru Latih Utama Pendidikan Islam PPDKB. Ianya yang amat berguna untuk calon-calon Pendidikan Islam Tingkatan 1 hingga 5. Buku rujukan ini mengandungi nota-nota penting Pendidikan Islam PMR dan SPM serta sesuai dijadikan rujukan oleh para pelajar dan guru Sekolah Menengah. Isi kandungannya adalah merujuk 100% kepada buku Teks Pendidikan Islam KBSM Tingkatan 1 - 5. Harga AMAT MURAH sekali !!! Pastikan jangan terlepas buku ini.


UNTUK MAKLUMAT LANJUT TENTANG PAKEJ BUKU YANG DITAWARKAN.. SILA KLIK DISINI..

Friday, July 3, 2009

Widgets

Jamuan Meraikan Kenaikan Pangkat Sahabat JLU Pendidikan Islam PPD Kota Bharu

Beberapa hari lepas satu jamuan keraian untuk JLU yang dilantik sebagai GKSS telah diadakan di Restoran Hj Zakaria, Pengkalan Petah, Tawang, Bachok, Kelantan yang terkenal dengan Ikan Bakar Special. Majlis ini di hadiri bersama Ketua Unit Pendidikan Islam PPD Kota Bharu iaitu Tn Hj Mohd Fakhrurrazi b. Hj Ab. Rahim . 3 orang JLU yang telah dilantik sebagai GK Sains Sosial itu ialah :
1. Ustaz Mohd Zain bin Daud : GKSS di SABK Tengku Amalin Putri
2. Ustazah Hjh Sharidah bt Che Mahmood : SMK Dewan Beta
3. Ustazah Hasniah bt Hashim : SMK Mulong
Setinggi-tinggi tahniah diucapkan dan selamat menjalankan tugas dengan penuh dedikasi dan cemerlang di tempat masing-masing.

Mudah-mudahan selepas ini ramai lagi JLU PPD Kota Bharu yang akan dinaikkan pangkat -Insyaallah

Medan Ikan Bakar Hj Zakaria ni memang lain dari yang lain...

0 komentar: