GLA (GUIDED LEARNING APPROACH) & MODUL PENDIDIKAN ISLAM TKN 1-5

Berita baik untuk semua GURU dan PELAJAR Pendidikan Islam!! Kini anda tidak perlu lagi menyalin nota yang panjang serta merugikan masa anda. Anda hanya perlu menyalin point-point penting yang selaras mengikut skima peperiksaan serta mudah untuk membaca dan mengulangkaji serta mudah dirujuk ketika hendak menghadapi peperiksaan. Masa anda juga dapat dijimatkan serta pembelajaran dalam kelas juga lebih EFEKTIF dan BERKESAN disamping sukatan dapat dihabiskan dengan cepat. Anda juga tidak perlu menggunakan buku "LOG" yang tebal dan berat untuk menyalin nota. Dapatkan segera !!!

BUKU RUJUKAN NOTA BESTARI PENDIDIKAN ISLAM PMR & SPM

Dapatkan Buku Rujukan Nota Bestari Pendidikan Islam yang ditulis oleh Juru Latih-Juru Latih Utama Pendidikan Islam PPDKB. Ianya yang amat berguna untuk calon-calon Pendidikan Islam Tingkatan 1 hingga 5. Buku rujukan ini mengandungi nota-nota penting Pendidikan Islam PMR dan SPM serta sesuai dijadikan rujukan oleh para pelajar dan guru Sekolah Menengah. Isi kandungannya adalah merujuk 100% kepada buku Teks Pendidikan Islam KBSM Tingkatan 1 - 5. Harga AMAT MURAH sekali !!! Pastikan jangan terlepas buku ini.


UNTUK MAKLUMAT LANJUT TENTANG PAKEJ BUKU YANG DITAWARKAN.. SILA KLIK DISINI..

Wednesday, July 1, 2009

Widgets

SIRI BUKU LATIH TUBI PENDIDIKAN ISLAM & TASAWWUR ISLAM AKAN MENEMUI PELAJAR MINGGU DEPAN - INSYAALLAH!!!

Alhamdulillah , syukur ke hadrat Allah SWT kerana ketiga-tiga buku Siri Latih Tubi ini sedang dalam proses percetakan dan Insyaallah akan siap minggu depan. Buku ini akan diedarkan kepada sesiapa yang berminat secepat yang mungkin. Kepada sesiapa yang ingin mendapatkan buku ini sila contact 013-9861383 atau sms nama dan alamat untuk mendapatkan buku-buku ini. Harga sebagaimana di bawah dan pos adalah PERCUMA !!


RM 5.50 sebuah - POS PERCUMA !!!


RM 3.80 sebuah . POS PERCUMA !!!


RM 4.50 sebuah . POS PERCUMA !!!
Buku-buku Latih Tubi ini adalah hasil usaha bersama para JLU Pendidikan Islam di PPD Kota Bharu untuk meningkatkan peratus kecemerlangan 1A dalam Pendidikan islam dan Tasawwur Islam serta meningkatkan lagi kualiti kecemerlangan di kalangan pelajar di sekolah-sekolah di Kota Bharu khususnya dan di seluruh Malaysia umumnya.

Antara kelainan isi kandungan buku ini berbanding dengan buku yang lain ialah:
- Teknik menjawab soalan Pendidikan Islam untuk PMR dan SPM disediakan
- 3 Set Soalan Latih Tubi berkonsepkan ramalan peperiksaan 2009
- Jawapan yang tersusun, lengkap dan mudah di rujuk oleh pelajar
- Sisipan Latih Tubi Jawi dan Tajwid untuk memahirkan pelajar dalam bidang tersebut

Harapan kami semua agar buku-buku ini dapat membantu pelajar semaksima mungkin untuk skor 1A Pendidikan Islam dan Tasawwur Islam tahun 2009 - Insya-Allah.

0 komentar: