GLA (GUIDED LEARNING APPROACH) & MODUL PENDIDIKAN ISLAM TKN 1-5

Berita baik untuk semua GURU dan PELAJAR Pendidikan Islam!! Kini anda tidak perlu lagi menyalin nota yang panjang serta merugikan masa anda. Anda hanya perlu menyalin point-point penting yang selaras mengikut skima peperiksaan serta mudah untuk membaca dan mengulangkaji serta mudah dirujuk ketika hendak menghadapi peperiksaan. Masa anda juga dapat dijimatkan serta pembelajaran dalam kelas juga lebih EFEKTIF dan BERKESAN disamping sukatan dapat dihabiskan dengan cepat. Anda juga tidak perlu menggunakan buku "LOG" yang tebal dan berat untuk menyalin nota. Dapatkan segera !!!

BUKU RUJUKAN NOTA BESTARI PENDIDIKAN ISLAM PMR & SPM

Dapatkan Buku Rujukan Nota Bestari Pendidikan Islam yang ditulis oleh Juru Latih-Juru Latih Utama Pendidikan Islam PPDKB. Ianya yang amat berguna untuk calon-calon Pendidikan Islam Tingkatan 1 hingga 5. Buku rujukan ini mengandungi nota-nota penting Pendidikan Islam PMR dan SPM serta sesuai dijadikan rujukan oleh para pelajar dan guru Sekolah Menengah. Isi kandungannya adalah merujuk 100% kepada buku Teks Pendidikan Islam KBSM Tingkatan 1 - 5. Harga AMAT MURAH sekali !!! Pastikan jangan terlepas buku ini.


UNTUK MAKLUMAT LANJUT TENTANG PAKEJ BUKU YANG DITAWARKAN.. SILA KLIK DISINI..

Tuesday, July 28, 2009

Widgets

Majlis Ceramah Isra' Mi'raj SMK Zainab (1) 2009 peringkat sekolah

Tarikh : 21 Julai 2009 (Selasa)
Masa : 8.00 pagi
Tempat : Laman Info
Penceramah : Pn Rosnani bt Muhammad (Penolong Pengarah Kepimpinan SPI , JPN)
Ceramah yang disampaikan banyak menekankan tentang kepentingan solat dalam kehidupan. Pelajar disuruh supaya sentiasa mementingkan solat kerana ianya adalah tiang agama dan benteng segala kemungkaran.

4 komentar:

 1. SOLAT. Paling utama. Soalan PERTAMA. Tapi dipandang remeh. :(

  ReplyDelete
 2. Itulah akibatnya mengutamakan dunia hingga lupa solat..

  ReplyDelete
 3. *jeliro* molep ceramah ni ustzh. Hehe

  ReplyDelete
 4. Kalu gitu boleh panggil pulok dop.. nak ko..nat ustzh arrange..kalu bagi motivasi pun moleh jugak kan..

  ReplyDelete