GLA (GUIDED LEARNING APPROACH) & MODUL PENDIDIKAN ISLAM TKN 1-5

Berita baik untuk semua GURU dan PELAJAR Pendidikan Islam!! Kini anda tidak perlu lagi menyalin nota yang panjang serta merugikan masa anda. Anda hanya perlu menyalin point-point penting yang selaras mengikut skima peperiksaan serta mudah untuk membaca dan mengulangkaji serta mudah dirujuk ketika hendak menghadapi peperiksaan. Masa anda juga dapat dijimatkan serta pembelajaran dalam kelas juga lebih EFEKTIF dan BERKESAN disamping sukatan dapat dihabiskan dengan cepat. Anda juga tidak perlu menggunakan buku "LOG" yang tebal dan berat untuk menyalin nota. Dapatkan segera !!!

BUKU RUJUKAN NOTA BESTARI PENDIDIKAN ISLAM PMR & SPM

Dapatkan Buku Rujukan Nota Bestari Pendidikan Islam yang ditulis oleh Juru Latih-Juru Latih Utama Pendidikan Islam PPDKB. Ianya yang amat berguna untuk calon-calon Pendidikan Islam Tingkatan 1 hingga 5. Buku rujukan ini mengandungi nota-nota penting Pendidikan Islam PMR dan SPM serta sesuai dijadikan rujukan oleh para pelajar dan guru Sekolah Menengah. Isi kandungannya adalah merujuk 100% kepada buku Teks Pendidikan Islam KBSM Tingkatan 1 - 5. Harga AMAT MURAH sekali !!! Pastikan jangan terlepas buku ini.


UNTUK MAKLUMAT LANJUT TENTANG PAKEJ BUKU YANG DITAWARKAN.. SILA KLIK DISINI..

Tuesday, July 28, 2009

Widgets

Taklimat Bengkel Teknik Menjawab Soalan untuk GPI PPD Kota Bharu

Tarikh : 28 Julai 2009 (Selasa)
Masa : 10.30 pagi
Tempat : Bilik Mesyuarat PPDKB

JLU Pendidikan Islam PPDKB seramai 12 orang telah bermesyuarat bagi membincangkan pelaksanaan Bengkel Teknik menjawab Pendidikan Islam PMR/SPM dan Tasawwur Islam bagi tahun 2009 yang akan diadakan di Dewan Lama PPD Kota Bharu pada 29-30 Julai 2009 . Bengkel ini adalah anjuran Unit Pendidikan Islam PPD Kota Bharu dengan kerjasama Kumpulan JLU Pendidikan Islam .


0 komentar: